Vilken konditionsträning är bäst?

DSC00634
DSC00635

Hej annica!
Jag har för en kort tid sedan börjat gymma. Jag kör mycket kondition. Och jag undrar om det bästa för att träna det är löpband, cykling eller crosstrainern? Tacksam för svar / Maja

Svar: Hej Maja!
Glöm inte styrketräningen också, den gör så himla mycket för kroppen, det är så du blir med fit och slank. 😉 I alla fall, jag tycker att löpning är den absolut bästa konditionsträningen. Jag upplever att jag inte får upp samma flås med crosstrainern och sedan när jag cyklar så arbetar jag inte alls med överdelen av kroppen. När man springer spänner man hela tiden magen, du kan köra intervaller på ett helt annat sätt tex tabata som är grymt bra. Så jag förespråkar löpbandet i lite lutning.

Är det så att man kan springa utomhus är det väldigt bra, då kan du variera tempot på ett annat sätt plus att det kommer lite olika uppför- och nedförsbackar, lite ojämn mark om man springer i skogen så då får kroppen arbeta lite mer. Jag själv gillar inte att träna utomhus så därför håller jag mig på gymmet. 😀

2 reaktioner på “Vilken konditionsträning är bäst?”

  • petro nella skriver:

    Det börjar att se löjligt ut att du gör V-tecknet på varenda bild du lägger ut. Seger till vad?

  • Anonym skriver:

    Kolla in Fiiiee på instagram. Hon springer ”bara”. Inge gym eller så. Grymt jävla snygg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.