Träning efter en bröstoperation

Nu är jag hemma efter en timmas promenad med Stitch plus att vi träffade hon som komma kunna hjälpa mig med Stitch. Jag har ju kollat efter en dagmatte som kan hjälpa mig när jag åker iväg på jobb, och jag har ju velat ha en och samma person hela tiden men just det här att lämna iväg sin hund till en främling är läskigt alltså. Men så hittade jag en tjej via DogBuddy, hon har haft ett hundcenter tidigare i London men bor nu jättenära mig, hon har även certifikat för hundträning och allt vad det innebar vilket är ett enormt plus!

När jag såg hennes profil fick jag en bra känsla och när vi träffades nu kändes allt bara så himla bra. Hon var så lugn, trevlig och jag är väldigt bra på att känna av människors energier. Om jag får dåliga vibbar av någon människa stämmer det 9 av 10 gånger men den här tjejen fick jag bara bra känsla av och jag känner mig väldigt lugn nu för framtida resor om jag behöver åka iväg på jobb. 😀

Hallå idag tränade jag första träningspasset efter min bröstoperation (läs om den här) och det är ju väldigt viktigt att man tar det lugnt efter en sådan pass stor operation så det blev ju inget flåsigt och tungt pass utan jag cyklade i 20min och sedan gick jag över till crosstrainern och körde 30min där. Men istället för att jag höll i de pendlande handtagen så höll jag i de som är helt stilla i mitten, just för att inte röra bröstmuskeln och överkroppen för mycket.

Så lite mer än en vecka har gått och jag kommer att köra denna typ av träning framöver och även lite benpass med mycket isolerade övningar. Det kändes så bra efter träningen och eftersom Daniel hade PT-tid samtidigt så gick vi och käkade varsin fräsch bowl efteråt och skvallrade. Det är så kul att han också tränar, det var verkligen ett speciellt moment när vi gick till Nordic Wellness tillsammans! 😀

Caja- och Acaibowl.

Cyklar även hem.

Det var så fantastiskt fin höstdag idag!

Standard vinken, haha. Ni som följer mig på Instagram @akaannica har garanterat sett denna vink x antal gånger i min story. 😀

17 reaktioner på “Träning efter en bröstoperation”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.