Tråkiga sysslor uppskattas och LCHF


Söndag morgon! Både igår och idag sov jag ut på riktigt. Jag sov hela 12h igår och inatt sov jag nästan 11h så jag kan inte klaga på att jag fått för lite sömn denna helg. Jag gick ut i torsdags med Xenia på Torsdagsmiddagen som är på Suite, vi är ju alltid uppskrivna där haha. Men eftersom jag har Stitch var vi ute i 3,5h för att äta lite, träffa lite folk, dansa såklart och sedan åka hem. Och i helgen bestämde vi oss för att bara chilla och ta det lugnt och jag har verkligen uppskattat den här helgen så mycket. Jag var ju iväg till Annxet vid Globen i fredags då jag var bjuden till Joakim Lundells spelning. Jag måste bara säga att jag är så imponerad hur han kunnat vända från sitt förflutna till det han är idag. Från Kungarna av Tylösand till att fylla Annexet för att spela sina egna låtar, jag är imponerad! Han ska ha en stor eloge! Jag var där i ca 2,5h sedan åkte jag hem till Stitch och vi körde Netflix n´chill, SATC 2. 😉

Annars har jag bara gått runt hemma, städat, plockat, tagit hand om tvätt, tagit promenader med Stitch, gjort matlådor inför kommande vecka så jag inte behöver tänka så mycket när det kommer till maten. Jag går ju fortfarande på kostschema och kommer göra det hela våren och det underlättar ju när jag har färdig mat hemma som jag bara kan värma på. Anledningen till mitt kostschema är för att jag vill deffa ner mig, vill få bort underhudsfett och bygga muskler. Jag bantar inte, känns viktigt att poängtera det för jag får fortfarande i mig den näringen och energin jag behöver. Jag ändrar kosten så att kroppen ska förstå att den ska bränna mer fett. Jag har ju vart grym på att äta kolhydrater innan så dom har jag fått skära ner på och äter mer fett istället, som tex avokado, goda såser. Kalle som lagt upp mitt kostschema säger att det inte är LCHF då jag fortfarande får äta en del kolhydrater men jag kan väl säga att det är liiiite åt det hållet. 😀

Min frukost:
3 kokta ägg
Kaffe med sojamjölk
Smoothie gjord på 1/2 avokado, 50g mango och 1dl vatten.

9 reaktioner på “Tråkiga sysslor uppskattas och LCHF”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.