Tomb Raider & rörlighet på morgonen

Halloj!

Jag är på väg till Mahalo hälsocafe där jag ska möta upp en väldigt kär person, eller två!? Jag hade några event inbokade på morgonen men detta kändes mycket viktigare för mig, jobbet kommer inte före allt och speciellt inte före detta.

Igår var jag på bjuden av Bindefeld förhandsvisningen av Tomb Raider, Alicia Vikander vilken jäkla brud alltså! Förutom att hon är så jäkla vacker så var hon så cool och så väldtränad. Jag satt nästan och dreglade när jag titta på henne, jag och Xenia var alldeles chockad över hur bra form hon var i. Såklart var det skillnad mellan henne och Angelina Jolie, det är ju mycket mer effekter i de tidigare filmerna, lite coolare stunts etc. Hon var även där på bion och gick även på efterfesten men jag och Xenia åkte hem strax innan filmen var slut då hon skulle på jobb och jag skulle hem till Stitch.

Men när jag ser sådana där filmen blir jag ju ännu mer taggad på att träna och komma i så grym form som hon var i. Så idag ska jag kötta gärnet på mitt PT-pass. Startade annars min dag med lite rörlighet, Kalle har sagt at jag bör göra detta varje morgon för att bli mjukare i min nu så stela kropp. Så detta gör jag åtta vändor under tiden jag börjar koka mina tre ägg på morgonen.

Hänger ner och tar tag i tårna samtidigt som jag pressar mina knän bakåt.
Böjer på mina knän så jag kommer ner i sittande ställning, pressar ut mina knän, stolt och stark rygg, pressa axlarna bakåt och vikten på hälarna.
Ställer mig upp på tårna med händerna sträckta uppåt, spänner hela kroppen och hittar balansen.
Håller kvar mina armar uppåt, böjer benen och kommer ner i sittande ställning igen. Vikten fortfarande på hälarna, pressa ut knäna, armarna bakåt så mycket du kan och spänn magen hela tiden. Allt detta är ett varv, så gör åtta stycken varje morgon så kommer du bli mycket rörligare.

3 reaktioner på “Tomb Raider & rörlighet på morgonen”

  • Shola Ama skriver:

    Vem är gravid? 😮

  • Josefine skriver:

    Kanske man skulle göra varje morgon 😅

  • Sophie skriver:

    Nu vet inte jag vad du ser själv i spegeln … men om jag ska vara ärlig så har du snyggare kropp än Alicia Vikander … tror du tränar minst lika mycket som henne! Hoppas du förstår detta? Du är ju redan grymt vältränad men det är alltid bra med mål som pushar framåt … Peace!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *