Time Out Market

IMG_8441
Halloj mina älskade följare! Hur mår ni?
Jag har redan efter en dag hunnit bränna mitt face så jag ser ut som en tomat. När vi vaknade imorse var det lite storm här men det har lugnat sig och solen har kommit fram men jag ligger ändå i sängen och myser. Jag har sådan grov träningsvärk i hela min kropp och har också bokat in mig på en massage idag för endast 250 spänn, som hittat. 😀

Jag och Pischa kom fram i torsdags kväll och checkade in på ett hotell i Lissabon. Dagen efter åt vi en god frulle sedan stack vi och tränade på hotellets gym och det är den värken jag har i kroppen idag. Jag kan inte ens sitta med benen rakt fram för jag är så stel. Hela passet kommer ni få under dagen här på bloggen så glöm inte att kika in. 😉

Efter träningen googlade vi fram ett bra matställe och kom då till Time Out Market och det var en stor lokal med massa små restauranger med olika inriktningar.

IMG_8429
När vi kom in möttes vi av ett gäng fulla killar som bad mig ta kort på dom. Jag stod och väntade på att jag skulle få en kamera eller mobil men då visade det sig att dom ville att jag fotade dom med min kamera, haha vilka muppar. 
IMG_8440
Hungriga tjejer!
IMG_8442
Vi startade med varsin tuna ceviche.
IMG_8443
Blogger in action.
IMG_8453
Efter det åt jag en god biffsallat med exotiska frukter.
IMG_8452
Sedan fick Pischa ett sms som gjorde att vi var tvungna att fira. Ni kommer att få se vad som händer längre fram. 😉

4 reaktioner på “Time Out Market”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.