Time for burgers

Vi sitter på berömda Ferdi och inväntar våra burgare som Beyonce, Jay Z, Kim Kardashian mfl åker hit enbart för. Helt sjukt att vi fick bord här, det var fullbokat men jag använde mina skrivkunskaper och vips, nu sitter vi här. 😀

Jag har inte fattat riktig vad som är grejen för själva stället ser ut som en loppis i ett hål i väggen men imorgon får ni en update hur det var. Och om ni inte pallar vänta så följ mig på Instastory @Akaannica. 😉

9 reaktioner på “Time for burgers”

 • Diana skriver:

  haah vilken kul grej!! Att äta där de där stora kändisarna brukar äta. 😀
  Har man tur så får du se de och fota med de. 😀
  ha en fin dag/kväll

 • Pernilla skriver:

  Hej bästa Annica! Vilken underbar resa ni verkar ha, lite avis en vecka som denna när regnet aldrig verkar vilja ta slut, så jävla tråkigt så jag dör!!! Hur som haver, har en fråga. Vet att du bloggat om att du tatuerat dina ögonbryn men nu hittar jag det inte. Vart gjorde du det någonstans? Jag vill så gärna göra det men vill verkligen gå till ett riktigt bra ställe så man kan visa sig bland folk efteråt. Vad rekommenderar du? Något särskilt jag bör tänka på generellt? Säger de på salongen vilken form som passar bäst, alltså ser de direkt när de tittar på mina bryn och ansiktsform osv att såhär bör du ha för att det ska bli snyggast och se mest naturligt ut?

  Kram

  • Annica Englund skriver:

   Jag gjorde hos Susanne på Stockholms beauty center. Ni kommer fram till en bra form tillsammans, var kräsen och noga!

   Kram

 • Anette skriver:

  Hej Annica! Jag älskar att följa din renovering, dina inredningsköp/planer – tycker du har riktigt schysst smak. Men det vore så bra om du hade en kategori för detta, typ inredning/design/boende eller nåt liknande. Jag kan säga att det är lite därför jag följer dig men får alltid scrolla och leta för de inläggen.

 • Johanna skriver:

  Hej!
  Vart har du köpt din fina röda basker? 🙂

 • Josefin skriver:

  Alltså dör vad du är snygg! 😜
  Kan du snälla ge tips på bra smink (och billigt, lever på föräldrapenning haha)
  Nått solpuder som man kan använda som lätt Contour (som du brukar lägga som en 3a) och nått snyggt rouge och kanske highlight. Kanske vet du något billig bra palett som har alla 3 ? 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.