Tillbaka till USA?

Vi fick en lite tidig julklapp från Ellos förra veckan. Jag och Stitch kommer att matcha i vinter, dock var hennes tröja lite för stor men hon är kanske lite som mig och gillar over size!? 😉

Jag ska snart plocka fram träningskläderna inför kvällens WörkOut, jag har ätit väldigt bra idag och tänk vad mycket en liten bänkskiva kan göra i ett kök. Det är så kul att laga mat! Jag har även haft en väldigt skön och rolig dag med min älskade lilla Stitch. För några veckor sedan var hon lite av en pain in the a**. riktig trotsålder, lyssnade inte alls, snodde alla mina strumpor och hårsnoddar, tuggade sönder mina beautyblenders… Men igår och idag har hon vart helt fantastisk och för varje gång vi tränar på något så lär hon sig snabbare och snabbare, hon är så smart min lilla tjej. Det är så kul att se hur hon växer och utvecklas och som jag älskar den lilla krabaten!

Hörni, jag tänkte berätta lite hur veckans planer ser ut för bara under dagen har det ändrats om lite i schemat. Imorgon ska jag sätta in lite hairtalk som lossnat, snickaren kommer även imorgon och sätter upp resterande stuckatur, luckor på diskbänken och mina takrosetter. Sedan på kvällen så ska jag på Diabetesgala, känns ju jättebra då att jag inte har något att ha på mig. Måste lösa detta asap!

Onsdag är det event med Maybelline och på kvällen en middag med River Island. På torsdag kommer en efterlängtad person upp till mig och hälsar på. Jag har verkligen saknat honom och det ska bli så kul att han kommer upp på torsdag! På kvällen har jag dock hela tre event inbokade…

Fredagen ska jag inte boka in något på utan jag ska bara ta den dagen som den kommer. Kanske tvätta beroende på om jag åker till USA i slutet av veckan. Lördag -söndag är jag nämligen till Finland med Nelly och fick förfrågan om att eventuellt åka till LA på söndag så det i så fall direkt från Finland till soooolen och härliga LA! Jag håller tummarna, satt nämligen igår och kollade resor så att få det inbokat hade ju räddat mig i några veckor till! 😀

7 reaktioner på “Tillbaka till USA?”

 • mia skriver:

  Hon är så gullig har sådan lust att skaffa hund. Kul om du kommer iväg till usa.

 • Tully skriver:

  Jag åker också till LA På söndag 😍

 • sussie skriver:

  Å så fin hon blev, bara skönt för henne att tröjan går lite över rumpestussen. Hoppas du kommer iväg en sväng till LA och får njuta av solen!

 • Malin skriver:

  Hej!
  Då din blogg är en av få jag följer så bara måste jag kommentera det här inlägget. 🙂
  Jag såg att du är på väg till Finland för Nellys fest den här helgen, ni får det säkert jättekul! Jag bor i Helsingfors (bara ett stenkast från hotellet ni ska vara på) och försökte vinna biljetter via Nellys Instagram-tävling, vilket såklart inte hände… 😉 Men om du råkar veta om det är möjligt att få tag på biljetter på något annat sätt, så finns det 3 tjejer här som skulle bli överlyckliga för chansen att få vara med på årets fest!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *