Tiffany & Co. Fragrance

De flesta av oss känner till Tiffanys som ett smyckesföretag och genom deras turkosa färg, det bara osar lyx om märket. Får man en box från Tiffanys då är det bra skit alltså! 😀 Företaget grundades 1837 och idag världens mest berömda smyckeshus.

Men i oktober så lanserade dom sin signaturdoft, såklart i en flaska formad som en diamant som skyddas i den klassiska blå Tiffanysboxen. Direkt när jag kände den som fängslades jag, den kändes lyxig och det var en speciell not som jag fastnade för och när jag läste att doften innehåller mysk så visste jag varför. Mysk är en doft som alltid kommer att vara speciell för mig för jag dras tillbaka till min barndom.

Men den här är en sådan doft som jag ser på en överklasskvinna som sitter i Paris på Ladurée, dricker sin cappuccino i ett par länge handskar och röda läppar. Hon har ett par Chanelpåsar nedanför sig på golvet och en väldigt fin hatt… Haha I know men det är dom bilderna som poppar upp i mitt huvud när jag känner på den här doften, lyx, flärd, lite Greta Garbo-look.

Doften är en gnistrande komposition av blommig mysk. Öppnas upp med toppnoter av mandarinblad, sedan träder hjärtnotorna fram som är feminina irisblomman. Till sist framhävs patchouli kombinerat med mysk som ger en sensuell, oväntad och tidslös känsla, precis som Tiffany & co. juveler. 😉

Pris: från 725kr

Kolla, jag fick till och med mina initialer på flaskan. 😀

2 reaktioner på “Tiffany & Co. Fragrance”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.