The Body Shop mask

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHalloj!
Nu när våren är här och sommaren närmar sig så kan det vara skönt att vårstäda huden lite, inte sant!? Så därför tänkte jag tipsa er om en rengörande mask från The Body Shop som verkligen ger en ren effekt och man känner verkligen hur huden rensas.

Den här produkten är en rengöring, peeling och mask i ett och huden och jag körde den lite som en kur tre gånger under en vecka och huden kändes både mjuk och otroligt ren. Så jag lägger på den, låter den sitta i ca 10 min och efter det blöter jag upp den litegrann och använder den som en peeling och sedan är det bara att tvätta av. Så en produkt jag verkligen kan rekommendera för att städa huden lite extra. 😉

Pris: 150kr
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 reaktion på “The Body Shop mask”

  • Ida Johansson skriver:

    Hej!
    När jag byter hudvård så upplever jag att min hud blir torrare och jag får finnar. Detta pågår i några veckor tills det går över. Så är det nästan varje gång jag prövar något nytt märke. Varför blir det så?
    Några av mina vänner som inte använder ”bra” hudvårdsprodukter har fin hy ändå. Hur kommer det sig?

    Tacksam för svar! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *