The Body Shop Body Butter

Body Butter
et här är en produkt som följt med mig sedan jag vart liten, många äldre känner till den men även många yngre, det är en sådan produkt som otroligt många har hemma. Jag vet inte hur många body butters jag har men är det några jag gillar så är det de fräscha och friska. Jag har alltid vart en sådan tjej som gillar friskt och fräscht och att det ska typ dofta rent. Den här Mango-buttern är helt fantastisk, som ni ser i burken så har jag mojsat i den, det är det första jag gör med mina bodybutters. Stoppar mer mina fingrar och rör om, bara för att. Haha, bara en grej liksom. 
Body Butter
ag smörjer alltid in kroppen efter varje dusch och nu på sommaren är det bara body butters som gäller, men inte när jag ska klä på mig fort för att dom är rätt så kladdiga. Ska man smörja in sig med dessa måste man vara medveten om att man inte kan ta på sig några tajta plagg på någon timma…
Body Butter
Mojs mojs. Dom ser alltså inte ut såhär när man köper dom, de flesta är alldeles släta och fina, dock ingen av mina då jag rör runt i alla. 😀
Body Butter
Så mjukgörande och doften är magiskt! Vilken är er favorit body butter?

2 reaktioner på “The Body Shop Body Butter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.