Testa inte på djur!

Foto: >>Evelina Bergström<<God morgon kära ni! Det är fredag och det var länge sedan jag var såhär glad att helgen snart är här för jag är så slut, haha. Gårdagen var så kaos att jag inte visste vart jag skulle ta vägen och som tur var hade jag Evenlina med mig som kunde fota och hjälpa mig. Dagen började då med en fotbollsmatch och sedan efter den så möttes vi två vid Pom & Flora där The Body Shop hade en väldigt trevligt och ruggigt god lunch. Julnyheterna presenterades och jag tror aldrig jag vart så glad över julnyheter för som dom satsat på dom. Det var så fina boxar och roliga leksaker med fina och bra budskap och dom har även tagit fram en kalender som räknar ner till nyår. Så när din julkalender är slut ja men då hoppar du bara över till den, hur kul!? För det är ju roligt att öppna luckan den 24e för att då är det julafton men det tråkiga är ju att då finns det inga mer att öppna. Well, nu gör det ju det. 😉

Dom har även lanserat nya dofter på deras body butter och för första gången nu så lanserar dom en till halloween med pumpa och vaniljdoft som jag bara villa äta när jag fick känna på den. Jag sa till dom innan jag fick att jag måste mer eller mindre ha den, vad tror ni väntade utanför min dörr när jag sedan kom hem!? 😀 Underbara The Body Shop! Jag tror faktiskt det är en av de godaste dofterna dom haft på en body butter!

Det var en väldigt trevlig lunch som jag fick avbryta lite tidigare då jag skulle på en inspelning direkt efter men jag är så taggad på den här julen!

 

VIKTIGT!
Sedan tog dom upp viktig information om sin namninsamling som dom gör. >>På den här länken<< kan du sätta ditt namn och du är med och bidrar till att få skönhetsbranschen ska sluta testa sina produkter på djur. Det var det första jag gjorde imorse när jag såg länken och tycker att du som läser detta faktiskt har skyldighet att också göra det. Det är 2017 och och om det redan så många märken som inte testar på djur så bör alla märken kunna sluta med det! The Body Shops mål är att få in 8 miljoner namn från hela världen att kunna ta med till FN för det kommer att göra skillnad. Tråkigt nog är vi inte så många här på min blogg men många bäckar små, så skriv upp dig och få så många som möjligt att göra detta så dom kan sluta utsätta våra stackars djur! 8 miljoner låter mycket men det är ingen omöjlighet. Jag menar om Beyonce har 106 miljoner följare på instagram så räcker det med att knappt 8% av hennes följare skriver upp sig och det är klart, då borde det inte vara en omöjlighet! Någon som känner henne och kan be henne göra en post om detta? 🙂

Gå in på länken och gör skillnad—> foreveragainstanimaltesting.com

6 reaktioner på “Testa inte på djur!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *