Tävling, vinn en matta!

Hemma efter ett pass på WörkOut the Studio. Jag kände mig lite förkyld mitt på dagen men efter jag ätit en bra lunch så blev jag genast mycket piggare så det var nog bara att min kropp skrek efter mat, haha! Det blev boxning och det är så kul att vara igång med det igen, så himla bra träning om man vill utmana konditionen, mjölksyran och explosiviteten. 😉

Nu ska jag laga middag och jag tänkte berätta för er att jag har en tävling på min instagram >>@akannica<< tillsammans med >>Kilands mattor<<. Jag tävlar ut en valfri matta och reglerna för att delta hittar ni där. Nu när mitt sovrum är klart så funderar jag verkligen på om jag ska lägga in en heltäckningsmatta, det hade ju vart så mysigt att ha på golvet när man vaknar och sätter ner fötterna i något mjukt och fluffigt.

Just Kilands mattor har otroligt fina viskosmattor, sådana som glänser lite och ser sådär lyxiga ut, som den rosa på bilden uppe till höger. Så in och kika på min instagram och var med och tävla!

2 reaktioner på “Tävling, vinn en matta!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.