Tävling! Följ med mig på Guldbaggen

Min klänning till kvällen.

 Mötet gick jättebra och jag ser verkligen fram emot Guldbaggen på måndag tillsammans med >>Boozt<<. Jag kommer att få bo på hotell, ha stylister som kommer att fixa mig från topp till tå och jag fick även ta med Daniel så vi kommer att ha en grymt rolig kväll.

Och det bästa är ju att jag har fått möjligheten att tävla ut två biljetter i samarbete med Boozt till kvällens feta efterfest. Jaa! Så en av er kommer få vinna två biljetter så du och din kompis kan få dela den här roliga kvällen tillsammans med oss, alla andra gäster och alla vinnare. Hur kul!? Efterfesten börjar kl 18:30 och ni kommer att tillsammans med oss äta en sittande middag kl 19:00. L´Oreal kommer att finnas på plats för styling om man vill bättra på makeupen och festen pågår fram till 4 på morgonen om man är som mig och orkar hålla igång så länge. 😀

För att vara med i tävlingen:
– Följ mig på instagram @akaannica
– Motivera varför just du och din vän ska få hänga med oss till Guldbaggen.
Vinnaren dras redan imorgon eftermiddag så se till att tävla nu nu nu! Lycka till! 😀

Vinnarna: De som kommer att få gå på Guldbaggen är Sabina Wahlberg och Diana Marsh, grattis! 😀

65 reaktioner på “Tävling! Följ med mig på Guldbaggen”

 • Emilia skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att jag vill ta med min bästavän på detta! Vi älskar att resa tillsammans och brukar göra allt tillsammans så att få göra även detta med henne och med er vore rena drömmen!! Dessutom är vi riktiga partypinglor så detta passar ju oss perfekt! 😉 Vi är från Östersund precis som dig och tycker att du verkar så himla underbar så vore superkul att få träffa dig också!! Är även väldigt intresserad av skönhet så att få gå på en riktigt grym efterfest och känna sig som en prinsessa vore så underbart!😍

 • Merisa Halilovic skriver:

  WOW VILKEN DRÖM, jag skulle såå gärna vilja ta med mig kompis som jag verkligen saknat. Hon älskar att festa och ha kul, jag skulle vilja överallt henne med en underbar kväll. Bara tanken att på att få lämna plugget lite och bort från universitet för att en kväll ha grymt kul. OAVSETT VEM SOM VINNER SÅ ÄR DU ANNICA EN INSPIRATION OCH EN POWER-WOMEN.

 • Lindale ”Linda” Claesson skriver:

  HEJ DU FINA ANNICA !
  Jag har följt din blogg och instagram enda sen du kom ut ur BB-huset, alltså väldigt många år. 😀
  Jag är så stolt över din utveckling och alla dina framsteg du gör. Jag älskar alla dina tips och råd du ger på din blogg och inte på tal om din ärlighet. Det borde finnas fler som dig. <3

  Det skulle vara otroligt att få följa med er på Guldbaggen, jag och min barndomsvän. Vi är båda småbarnsföräldrar i ändå ganska ung ålder och har väldigt svårt att få komma ut och roa och unna sig. Vore så himla roligt att få byta ut sitt mammaliv för en kväll med festligheter och få träffa nya människor.

  Fortsätt med det du gör, jag håller alla mina tummar och tår för dig. YOU ROCK ! <3

  Puss & kram / Lindale ”Linda” 29 år från Linköping.

 • Emma skriver:

  Åh vad jag vill vinna o få lite glamour i detta trista o tråkiga vädret. Är en 34 års 2 barns mamma o dagarna är dom samma om o om igen. Hade behövt en galen kväll i stora staden. Skulle vilja ta min galna o tokiga vän Miriam som alltid får mig att skratta så jag får ont i magen, garanterar att du hade gillat henne oxå, en galnare människa får man leta efter. Va längesen jag träffa henne nu o kan inte ens komma ihåg när jag gjorde nått för mig själv. Så Annica vill du o Daniel få en ännu bättre kväll så är jag o min vän dom bästa för er. Win win för oss båda med andra ord, haha!!
  Ha en fortsatt trevlig kväll, så syns vi på måndag då! *blink blink*

  Följer dig på insta sen lääääänge

 • Nadia Wang skriver:

  Skulle vært kjempe kul å få gå dit. For å være helt ærlig har jeg ikke spesielt mange venner her da jeg flyttet til Stockholm for ikke så lenge siden.
  Så det hadde vært gøy å gå dit å møte nye mennesker og omgås litt. Vi hadde sikkert hatt det gøy sammen også hah:p

 • Caroline Aveholt skriver:

  Jag skulle vilja ta med mig min syster Therese som alltid finns där för mig! Efter en höst med massor av motgångar och utmaningar skulle vi båda må kanon av att få en riktigt bra kväll med fantastiska minnen! Och Att få träffa dig Annica som är min stora förebild när det kommer till träning vore ju drömmen 😃 Hoppas ❤❤❤😎

 • Sofia ström skriver:

  Hur kul vore de inte att få uppleva en gala kväll med en tjej som är sjukt härlig som dig, jag och min vän vann en tävling för Nelly för ett tag sen , (första gången jag vinner något 😭)och skulle äntligen få komma iväg tillsammans men då rasar alltså bilen efter Gävle (vart hål i motron?!?? och vi hade 30 mil att åka)
  Så våran kväll spenaderades efter vägen och sen med bärgare i 20 minus 😭 typiskt min tur, skulle vara så jäkla underbart att få chansen att glänsa med dig och min underbara vän Ida.
  JAG BEHÖVER DETTA, norrlänning måste få en kväll med glamour och 🥂 och fantastiska folk!
  Massor med kramar från mig 🙏🏼💕

 • Kicki skriver:

  Hej Annica 😊. Gillar dig skarpt och har följt dig sedan länge. Ni e så underhållande 😂. Jag skulle väldigt gärna ha en galet rolig kväll med er och bjuda med mig min fantastiska vän Jenny. Hon har sjukdomen EDS och vi försöker göra så mycket roligt vi kan innan hennes kropp lägger av. Skulle vara så roligt att överraska henne med detta 😊❤. Fortsätt inspirera och rocka med Daniel ✌

 • Josefine skriver:

  Jag skulle så gärna vilja ta med min bästa vän som precis har kommit hem från Australien på detta. Skulle vara så kul! Perfekt reunion start för oss! Och inte minst jag tror vi fyra skulle ha så kul! Sitter alltid och kollar din stoy och ler för ni ser ut att ha samma humor som oss. En galakväll såhär i vintermörker skulle absolut lysa upp vår vardag! Mycket dans och härlig musik, perfekt en måndagkväll! Jag håller alla mina tummar och tår!😍👏🏻

 • SANDRA skriver:

  Till min bästavän, vill jag vinna detta pris.
  För att en kväll ha kul, och slippa all pluggkris.
  Två singeltjejer som vill bli fina ihop, och äta gott. Därrefter slå klackarna i taket, tills vi får ryggskott.
  Med mycket humor, och inga tidsgränser.
  Lovar vi festhumör, som överglänser.
  En sådan kväll, tillsammans med er.
  Hoppas vi mer än gärna, att det sker <3

  Med detta rim hoppas jag och min vän, två tjejer i 22 års åldern från Stockholm, att vi får hänga med er på Guldbaggen! 😀

 • Gloria skriver:

  OMGod ja va roligt ! JA VILL gärna komma med min syrra .Vi behöver verkligen lite bort från vardagslivet. Och kan stanna tillomed till kl 06.00 hahah

 • Lisa skriver:

  Men OMFG vilken dröm att få spendera kvällen med er och dessutom att få dressa up och gå på en fantastik gala!!!! vilket verkligen skulle passa mig och min bästa vän utmärkt då vi är ena riktiga partyprissar 😍😍 hoppas på en vinst och fantastik kväll tillsammans mer dig!

 • Olivia skriver:

  Wow! Det skulle va en dröm för mig att få vinna denna tävlingen då jag som ensamstående mamma sällan har möjlighet att lyxa till det. Jag hade tagit med min bästa vän som också är en ensamstående mamma som behöver få komma ut och roa sig. Vilken fantastisk kväll det skulle bli, glitter och glamour tillhör inte vardagen så detta vore en upplevelse att minnas länge 🙏🏻✨⭐️ Självklart följer jag dig sedan länge på instagram då du är den bästa och mest inspirerande influencern och bloggaren! Kärlek till dig ❤️

 • Therese Springare skriver:

  Jag skulle vilja ta med min bästa vän som är sjukskriven pga. Stress. Och jag som småbarnsmamma skulle vilja komma iväg med min bästa vän och bara vara jag för en stund.

 • Fanny Möller skriver:

  ASSÅ WOW!! Jag skulle vilja vinna då hade vart en sån dröm! Först att få hänga med dig- livets inspiration till träning och skönhet, och sen få gå på guldbaggen vilket är ännu mer dröm och något jag alltid velat göra!
  Har på min bucketlist att få gå på en gala, och fatta då om man kunde få bocka av det genom att gå på guldbaggen😍

 • Wilma skriver:

  😍😍!! Att få gå på guldbaggen med dig och även möta många andra trevliga människor skulle verkligen vara en dröm! Har aldrig varit på ett riktigt event eller en liknande tillställning så jag skulle verkligen bli så glad!! Jag älskar allt som har att göra med att man får klä upp sig fint och får sällan tillfälle för att göra det så en sånhär upplevelse skulle bli helt perfekt!

  Ha det så bra fina du!!

 • Kosan skriver:

  Oj…vilken grej! Jag älskar din blogg..på riktigt 💕och så älskar jag filmer!
  Hoppas det räcker till att få en sån chans!
  Kram bästa du

 • Sanne lindhe skriver:

  Åh vilken underbar tävling!

  Jag skulle vilja vinna denna kväll för mig och min bästavän! Hon är inte bara en grym vän utan även min stöttepelare, min rådgivare och självklart vart hon precis vald som gudmor till min lilla tös som kom för 10veckor sen!
  Hon ställer upp för mig i både vått och torrt och är bra på att överraska mig med alla möjliga saker och upplevelser:) Efter att min dotter föddes har vi umgåtts lika mycket såklart men vi har inte varit iväg själva någonting (vilket är väl kanske rätt självklart) men att få en kväll där de bara är hon och jag, få klä upp oss, äta god mat, dansa och bara ha så roligt! Det skulle göra mig så glad och tacksam över att få vinna detta:):)
  Håller tummar och tår !
  Kram fina Annica !

 • Jasmin Basati skriver:

  Jag vill vinna det här och ta med min bästa vän och få uppleva en magisk kväll tillsammans! Det här ligger på vår innan jag dör lista 😍 vi är även oroligt sociala och roliga då du får en oförglömlig kväll med oss. Vore en är att få gå med dig 🌟

 • Julia skriver:

  Men Gud vad roligt!
  Jag skulle vilja vinna och ta med min bästa vän på detta som en riktigt mega överraskning då det var ett tag sen vi var ute ihop. Nu har jag varit mamma ledig i 8 månader och inte varit ute på SÅ sjuuukt länge! Saknar nattlivet och vad vore det inte att gå ut första gången på länge och dansa loss på den här guld festen 😍✨
  💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
  Ha en fantastisk helg 😘💕

 • Lisa Berglund skriver:

  Ja skulle gärna vilja gå med en av mina fantastiska vänner Malin! Få ta min egna norrländska till guldbaggen skulle vara helt galet! Vill man att två sköna norrlänningar ska komma på en kvällen som denna och skratta så har du dom här Annica!
  Aldrig gått på något sådan innan så varför inte ta chansen och tävla?

  Du är grym! 👌✌️

 • Madelene Wallin skriver:

  Jag vill vinna detta för att överraska min bästa kompis som älskar allt som har med kändisar att göra! Hon skulle svimma av lycka om jag ringde och berätta att vi fått biljetter till galan😍
  Kram och tack för grym tävling, blogg och Instagram🙌🏼

 • Isabella Wallén Backman skriver:

  WOW en sån dröm!! Jag skulle vilja vinna för att jag vill ta med min fina styvsyster som precis börjat plugga och fått sin första lägenhet så vill fira henne!! ☺️

 • Sandra skriver:

  Hej bästa Annica!
  Jag skulle verkligen vilja vinna och då ta med min bästa vän. Både hon och jag hade ett tufft 2017 då båda våra förhållande tog slut. Vi har nu bestämt att detta år ska bli vårt år. Ett år med massa glädje, lycka och sena kvällar, så vore det inte perfekt att börja på måndag?
  Det vore en dröm att få gå, och en dröm att få träffa dig!!
  Ha en trevlig helg ❤️
  Hälsningar Sandra

 • Julia skriver:

  Hej!
  Jag har bott i Stockholm 1,5 år men ändå inte hunnit med att gå ut och ”festa rejält” i utelivet här =) en sådan fest hade ju vart dröm!! Har sen liten drömt att gå på en riktig pang-rödamattan fest.
  Min kompis förtjänar också att gå på en sån fest. Han är en sån fin människa å blev min vän den första dagen jag flyttade hit från byn i norr.
  Vi skulle ha sååå kul 😀

 • Anna skriver:

  Hej jag skulle överraska min bästa vän. Hade varit väldigt kul att få uppleva då de varit lite tufft nu. Nyligen separerat med barnets pappa och är nu inneboende med både barn och hund. Skulle behöva lite happy moments just nu 😊håller tummarna och hoppas! Trevlig helg 😘

 • Amanda skriver:

  Hej!
  Jag skulle jättegärna vilja gå på galan med min bästavän för att vi ska skapa minnen i detta enda liv vi får, vi ska minnas den dagen som vår.

 • Susanna skriver:

  Så såå såå kul! Vilken grej att få dela ut biljetter och jag är så taggad att få chansen att hänga med er och gå på Guldbaggen! Drar med mig Ley om jag vinner. Vi kommer ha så sjukt kul 🙂
  Middag och fest i ert sällskap kommer bli notch!

 • Veronica skriver:

  Men vilken dröm!! Jag skulle ta med min älskade vän Jenny som haft ett sjukt tufft år bakom sig. Men för någon vecka sedan sa hon de orden jag tidigare alltid hörde från henne om att hon ville klä upp sig till tårna, som hon sa; ”jag vill ha 10cm klack och Chanel på läpparna”
  Detta hade varit en så rolig nystart på ett förhoppningsvis bättre år än det förra (framförallt för henne) ❤

  PUSS!

 • Malin skriver:

  Va det någon som sa fest!!?
  Varför jag bör vinna:
  Taktiken är att jag tar med min bästa vapendragare.
  Där av kommer tiden givetvis att flyga fram med vårat sällskap, så kl4…ni kan pusta ut..det kommer inte vara någon baggis Annika och Daniel😉

  // 27år & 26år

 • Elin Elise skriver:

  Hej skönaste Annica 🙂
  Jag börjar min motivation med att guldbaggen alltid legat mig varmt om hjärtat. Vart jag mig än i världen befinner mig så är det en gala av glädje och stolthet! Jag vill ta med mig min kompis som bor i Sthlm och som jag alldeles för sällan träffar. Det blir inte så många partynätter men en kväll som denna hade tagit igen alla missade kvällar vi inte haft tillsammans. Jag är boende i København, men Sverige kommer alltid ligga varmt om hjärtat <3 En kväll som denna kan bara leverera och jag kan bara tacka & bocka och leverera tillbaka!
  Kramar

 • Victoria skriver:

  Jag bor i Östersund men kommer från början från en liten by några mil från Tandsbyn. Jag är tjejen som gillar mode och rockar snygga kläder medans Östersundstjejerna kollar snett!! Jag jobbar med kläder och har för 2 månader sen flyttat från mitt ex! Skulle verkligen behöva en kväll med en bra vän och er och få komma från denna stad för en natt!! Svårt att förklara längtan härifrån men jag tror du förstår mig 😀

 • Hilda skriver:

  Att festa med dig o Daniel hade varit väldigt roligt
  Men det kanske inte är så troligt
  Jag hoppas turen är med mig
  Annars hoppas jag dem andra roar dig
  En kväll man sent skulle glömma
  Om denna kväll kommer man ju drömma
  Håller både tummar och tår
  Att detta är mitt år

  Må bäste vinna x

 • Nathalie skriver:

  Jag skulle så gärna vilja få ta med mig min ”gay ” kompis och äntligen få tillfället i akt att få klä upp oss ordentligt och glänsa som aldrig förr! För övrigt kan jag lova dig en oförglömlig kväll och de mest partygladaste vinnarna och vi skulle ha så kul ihop! Lika barn leka bäst 😁 puss tjejen!

 • Ellen skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att jag har en vän som bor i Stockholm och vi har inte riktigt chansen att ta oss till varandra så ofta då jag bor 1,5 timme därifrån. Jag skulle älska att få dela denna kväll med henne och er SÅKLART! Hade betytt otroligt mycket att få vinna detta och det skulle passa perfekt då hon snart fyller år också. Denna vän till mig betyder så otroligt mycket och jag vet också att det är skulle betyda mycket för henne att få spendera kvällen med er då hon tittar på dig konstant.
  Hoppas på tur nu 😊
  Kram

 • Emelie skriver:

  Hej fina Annica ! Följer redan dig på instagram både via min privata och via mitt företag linqart ! För det första vilken snygg klänning . För det andra hade det varit en dröm att gå träffa dig och Daniel. Har följt dig sedan big brother ! Hejade på dig ! Jag skulle vilja ha med min bästa vän som precis blivit dissad av en stor jäkla douche och tror hon skulle älska att få gå på Guldbaggen och träffa er och jag hat alltid drömt om att få gå på den och att sedan få festa med er är ett så stort plus då ni är stora förebilder ! Att få gå ut på ett riktigt ställe än lilla Sommarstaden Halmstad hade varit grymt
  ! Hoppas på att ni väljer oss jag lovar att vi skulle fests till kl 4 om
  Inte längre och viss hur västkustens tjejer festar ! Kram kram

 • Yrrol skriver:

  Jag gillar dig skarpt. Östersund till Sthlm och nu en stor blogg. Det jag undrar är vad du ska göra inom en tioårsperiod. Utbildning är viktig och sett bakåt i tiden gällandes deltagare i olika dokusåpor är det få som fått en karriär vad gäller kunskap,talang och just utbildning. C Gynning är konstnärlig och har lyckats, Blondinbella har lyckats väl med sin företagsanda och lite flyt.( Jockiboi inte minst inom just flyt och givetvis lite talang) Finns ett par till men det är ändå en låtsasvärld med resor sponsrade och jag undrar vad du tänker om framtiden. Just framtiden i samhället kräver utbildning för att få och inneha ett bra jobb med en del undantag givetvis,

  Ha en bra helg.

 • Amina skriver:

  Ååååh! Vann inte biljett till ELLE-galan fastän jag ansträngde mig med bild och motivation. Jag litar blint på turen nu och bara kastar mig in. Tackar min vän Linn för tips om tävlingen och tar såklart med henne om jag.. NÄR jag vinner 😉 Ses på måndag!

 • Sandra svensson skriver:

  Jag har en klänning som jag har köpt för längesen som aldrig kommer till användning. Den klänningen är en typiskt ”gala” klänning och är alldeles för fin för att använda till vanlig festoutfit. Jag har väntat på ett giftemål eller någon fin tillställning men ingen vill ju gifta sig.. :p
  Det hade varit sjukt kul att äntligen få sätta på mig den och känna mig vacker samt att bjuda med min bästa vän som jag träffar alldeles för sällan.

  Puss och kram :*

 • Miranda skriver:

  Nåväl, att få chansen att få spendera en unik kväll vore inte helt fel… du är såklart en inspiration för många därute. Min vän hade tappt hakan om jag berättat att vi ska på en gala… har faktiskt aldrig varit på en gala, och det är en av mina bucket list på listan! Så chansen vore magisk.

  Jag håller tummarna för oss!!!!

 • Sogol skriver:

  Följer dig redan på instagram, heter Pizarrotorress
  Säger det enkelt: vad vore inte två biljetter till guldbagge galan .. om inte underbart? Askungen sa det bäst!

  Skulle tagit med min tjejkompis som pluggar och jobbar för fullt så vi hinner aldrig ha en tjejkväll eller ses så mycket längre! ❤️

 • Johanna Södersten skriver:

  Hejsan!
  Jag tycker du ska ge mig och min kompis denna chans att få uppleva något fantastisk. Vi var med om en bilolycka i Tisdags och efter det känner jag att man måste njuta av det livet man har och göra saker som man får minne för livet av. Jag hoppas så himla mycket att jag och Diana får ta del av denna chans, guldkanten i allt är att vi får vara med dig!
  Jag följer dig på instagram, heter Johannasodersten där!

  Hoppas vi ses! 🌟

 • Felicia klint skriver:

  Her mitt namn är felicia klint skulle väldigt gärna följa med er med min bästa kompis Anna. Då jag vill tacka henne då jag har haft ett tufft år, och hon har varit den som hjälpt mig och stått upp för mig då jag är för snäll som människa och låtit folk utnyttjat detta till en gräns där jag gått sönder helt. Hade varit oerhört roligt att få följa med . Och även en fantastisk start på året.

 • Tilda skriver:

  Wow😍 Jag skulle vilja vinna dethär för mig och min bästa vän då vi båda precis blivit dumpade (båda två typ samtidigt, livet är så skönt ibland alltså haha..). Jag tror att detta är precis vad vi behöver för att vi ska rycka upp oss och inse att singel-livet kanske kan vara lite kul ändå😅 och är det någon som kan visa oss hur man lever livet efter ett breakup så är de väl du😉 håller tummarna för oss! Ha en trevlig helg Annica😍

 • Victoria Carlsson skriver:

  Åh!! Blev helt till mig när jag såg att du tävlade ut detta. Det hade varit en dröm att få gå på ett riktigt event där man får chans att fixa sig och se fräsch ut utan att folk ska vända blickar. Du förstår, här i Dalarna så anser folk en som galen om man använder klackar och hatt hihi. Så det hade varit så sjuuukt kul att få komma iväg härifrån, slippa tänka på alla måsten och plugg för en dag och bara få leva ut fashionista-drömmen och ha KUL!!😍😩💋

 • Louise skriver:

  För att göra lång historia kort sä vill jag ta med min bästavän för är trött på att se henne arg och besviken efter att hon (vi) börjar bli utfrysta av tjejgruppen vi alltid umgicks med för att EN ny brud att kommit med, hon och jag har alltid haft knepigt att komma överens så jag bryr mig inte längre om jag inte blir inbjuden men min bästavän blir det. Vill ta med henne ut på en hel galen kväll men klackarna i tacket och fingrarna i luften för att få
  henne att sluta bry sig om dom så som jag gjort, för hon förtjänar bara lycka och glädje i sina dagar, så att när vi klockan 5 på morgonen sitter och äter fyllekäk i stockholm raderar hon dom på sociala medier och livet fortsätter utan dom! Hon behöver detta och jag vill hitta mer tid att även umgås med henne så hon sliter och jobbar hårt, samt tränar inför den stora gesällen (frisör)!

 • Emma Olsson skriver:

  Hej, vilken fantastisk upplevelse! Jag hade varit så otroligt glad. Få träffa dig och Daniel, som är två inspiratörer i mode, sociala medier och självklart att få uppleva något sådant!
  Jag jobbar som frisör och har dig speciellt som en ”insratör” för mig!
  Både som förebild som person, och hur öppen du är i sociala kanaler.
  Att få bjuda med en speciell person/kompis på detta vore helt underbart! Min kompis är en person som brinner för vänskap/omtanke. Få ta med henne på detta vore en grym upplevelse. Hon är en person som tänker på andra, före sig själv. Därför skulle detta betyda mycket för henne, men framförallt för mig.! Hon skulle bli fantastiskt överraskad, inte minst JAG om jag fick träffa dig och uppleva denna kväll! Kram!!

 • Sara salah skriver:

  Heej!
  Skulle va sjuuukt kul och få följa med dig och Daniel! Har följt er båda sen BB/Ung och bortskämd och verkligen älskat er sen dess. Tycker ni verkligen verkar vars sååå down to earth människor och bah sjukt sköna och va med!
  Jag och min kompis som är lika öppna och roliga personer som er hade gjort en perfekt combo den kvällen!
  Har inte heller fått ta del av större event/fester så de e verkligen ett pluss på kanten! Men mest av allt ser jag nog fram emot och få umgås med er två!

 • Amanda Zetterqvist skriver:

  Nemen åh så kul!
  Jag hade velat ta med mig min bästa kompis och jag är helt övertygad om att vi hade haft extremt roligt ihop. Hade gärna velat hänga med er två som alltid har så mycket energi vilket vi två också har. Hade ju självklart också varit roligt att få en anledning till att få festa till det på en enkel måndag 😃 Och så får vi äntligen träffa er. Håller alla tummar och tår

 • Therese skriver:

  Skulle jätte gärna åka på guldbaggen, ett riktigt event, wow. Jag bor i Uppsala men har inte några vänner här. Jag flyttade hit för att jobba som målare, men det är inte så lätt att hitta nya vänner i ett mansdominerande yrke med mest äldre män. Så därför har jag tyvärr ingen att nominera. Men kanske du kan dela ut biljetten till två olika så en pratglad och framåtriktad norrlandstjej kan få följa med på något så spännande som det här.

  Vill även säga att jag tycker du är grym. I största allmänhet, din blogg och instagram är bara så bra 😍

 • Emelie skriver:

  Jag skulle så gärna vilja vinna det här till min bästa vän. Hon pluggar heltid och jobbar extra på två olika jobb. Hon gör allt hon gör helhjärtat och finns ALLTID där för mig och sina vänner. Det skulle vara så roligt att överraska henne med detta så hon kan släppa skola och jobb för en kväll och dansa loss! 🎈💃🏻🥂

 • Gabriella selin skriver:

  Hej fina!
  Jag skulle så gärna vilja vinna detta och få gå med dig. Är ju också från Östersund men har flyttat till Sthlm nu och öppnat egen skönhetssalong på Odenplan. Det skulle vara underbart om jag kunde få komma ut och få känna pulsen lite eftersom jag annars bara jobbar dygnet runt.

  Puss och kram, ses på stan ♥️

 • Lisette Johnsson skriver:

  Något alla behöver till och från är en spontan och rolig twist i vardagen. I detta fallet hade denna efterfest för guldbaggen varit optimalt för mig och min kära väninna. Det är en tillställning vi aldrig varit med om innan men som jag vet hade passat oss som mandelmassan i semlan.
  Tack för en rolig tävling och tack för dig fantastiska Annica ❤

 • Michelle Hertzberg skriver:

  Hej Annica, jag skulle gärna vilja följa med på guldbaggen och med mig skulle jg ta med min närmsta vän från gymnasiet, vi pluggade mode 3 år tillsammans och jag även ett år extra på Beckmans högskola här i Stockholm när min vän klara flyttade till Korea och fortsatte plugga där, det skulle var super härligt för oss att få fira att hon nu kommit tillbaka men även att våra resor fortsätter då hon ska flytta tillbaka till Korea men även att jag ska flytta till LA. Följer dig på instagram och tycker du är hur härlig som helst skulle VR helt underbart att få spendera en kväll med er!

 • Amelie skriver:

  Att få en kväll med bubblande skratt och tillsammanstid, är precis vad jag önskar att ge min närmsta vän. Efter tunga år med endometrios har liksom en blöt filt legat över hennes tillvaro. Så hon skulle verkligen behöva en kväll i glitter och glamour, få njuta av enkelheten i god mat och att bli påmind av att livet inte stannat upp. Önskar innerligt att få spendera denna kväll med er och henne, en glittrig kväll att minnas när vardagen annars kan kännas grå.

 • Fanny skriver:

  Hade varit superkul att vinna detta då jag älskar att komma ut och göra saker jag aldrig gjort tidigaare😍 även bjuda med en avmina fina tjejkompisar. Wow vilken kväll de måste va, hade verkligen velat vinna 😍

 • Felicia klint skriver:

  Her mitt namn är felicia klint skulle väldigt gärna följa med er med min bästa kompis Anna. Då jag vill tacka henne då jag har haft ett tufft år, och hon har varit den som hjälpt mig och stått upp för mig då jag är för snäll som människa och låtit folk utnyttjat detta till en gräns där jag gått sönder helt. Hade varit oerhört roligt att få följa med . Och även en fantastisk start på året. ❤️❤️

 • Nora skriver:

  Halllåååå 🌺
  Hade varit sjukt kul att vinna detta, då jag och min kompis som båda studerar just nu behöver en paus och få ha lite kul en kväll mitt i allt annat! Skulle vara magiskt! Kraaam

 • Felizia skriver:

  Åh jag vill verkligen vinna och gå på guldbaggen för att jag förtjänar att gå och ha kul. Har jobbat ihjäl mig på sista tiden!

 • Frida Westman skriver:

  Som en fattig student med studentpubar drömmer jag ofta om glitter och glamour. Att först och främst få träffa dig och Daniel skulle vara hur kul som helst. Sedan att äta en middag och festa till 4 skulle vara rena rama drömmen. Att få vara med på en av dina kvällar mer än på instastory och snap skulle förgylla min kväll, men även er kväll!🎉

 • Frida skriver:

  Hej Annica! Vad roligt det hade vart att få ta med en kompis och träffa dig och Daniel i Stockholm. Du är en enorm förebild för mig, följer dig på alla sociala medier & fått uppfattningen att du är en otroligt ödmjuk person som vill alla väl. Drömmen hade ju ändå vart att få chansen och träffa sin förebild och Daniel över en fest i Stockholm, det hade vart en stor dröm! Jag är en tjej på 20 år som älskar heminredning och mode. Jag skulle säga att jag är ganska lik dig i sättet (uppfattningen jag fått via sociala medier).
  Jag skulle bli otroligt glad och få träffa dig & Daniel över en fest. Kram kram⭐️💕

 • Ella skriver:

  Å jag skulle bara vilja veta vart du köpt din klänning? Är ju supersnygg 😘😘

 • pernilla skriver:

  Nyfiken, hur utsåg du de som vann din tävling till guldbaggegalan? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.