Grym tatuerare i Stockholm

Åh imorse vaknade jag inte bara med träningsvärk utan en rejäl mensvärk… Det gjorde till och med lite ont i huvudet så när jag skulle ut med Stitch imorse så var det jobbigt och jag kände mig lite lätt irriterad. Men det går liksom inte att bli arg på den lilla krabaten för hon är ju så satans söt. Jag har kommit fram till att jag har världens mest perfekta hund, haha. Hon är så jäkla söt, rolig, häftig, lättlärd, du får mycket hund i ett perfekt litet format. Du kan ta en löptur i skogen likväl som du kan promenera med henne i stan. Blir det mycket folk är det bara att fiska upp henne under armen då hon inte ens väger 5kg. Hon är verkligen perfekt!

Imorse tvättade jag även rent mina tatueringar, dom är också så perfekta! Jag är så nöjd med dom! Förut var jag inte så mycket för tatueringar men jag blir det mer och mer. Jag skulle själv aldrig kunna göra en sleave, ryggtavla eller något på mina ben utan jag är mer för många små som är lite utspridda på kroppen. Och man ser knappt mina tatueringar om jag inte visar dom men nu har jag hela 9 st. 10 om man räknar den som jag lasrade bort för några år sedan.

Igår fyllde jag i den på fingret då det hade skavts av lite efter min träningsresa så nu är den hel och fin. Sedan gjorde jag en på min vänstra handled och den är en av de mest betydelsefulla jag har. Jag tror ingen förstår hur mycket den betyder och vad den står för. Jag kommer att göra separata inlägg om dom och visa när dom läkt men ja, den är typ den som betyder allra mest av alla tatueringar som jag har.

Sedan gjorde jag en på… halsen. Oups! Xenia sa nej, nej, nej. Diego frågade mig ett flertal gånger ”är du säker på placeringen” och jag kunde inte känna mig mer säker. Jag har aldrig vart någon som dömer andra och hade jag vart en person som skulle anställa någon skulle jag aldrig gå efter den personens placering av tatueringar. Finns det chefer därute som gör det så är dom rent av dumma i huvudet. En placering av en tatuering är inget som berättar vem du är som person eller dina handlingar. Sedan kommer jag nog aldrig söka jobb på typ en bank eller bli politiker och skulle det vara så och dom neka mig jobbet pga mina tatueringar… ja då säger ju det mer om dom och arbetsplatsen än om mig. Som sagt, ni kommer att få se tatueringarna när dom är läkta, varför jag gjorde dom och vad dom betyder för mig.

Xenia, Stitch och Daniel hakade på till Diego som är den bästa av dom bästa. Nu har han ju bara gjort små motiv på mig men jag har sett hans arbete och det är brutalt, inte undra på att han vinner så många priser för sina verk! Det är han som gjort de vita som jag har, den bruna texten, mina fåglar, den på fingret, ja typ alla som jag har. Så jag rekommenderar honom till alla mina vänner och så även Daniel som ville ha ett litet hjärta på armen. Så Diego gjorde det på honom när jag var klar.

Diego sitter på Tumba Tattoo som är i Gullmarsplan och ni kan se hans tatueringar på @DiegoTejedaTattoo 😀

Eftersom jag har sådan brutal träningsvärk idag så tänkte jag, Xenia, Ellen och Niclas eventuellt ta och paddla lite kajak på eftermiddagen så nu medan solen är som starkast sitter jag inne, lyssnar på Melissa Horn och jobbar.

Placering av tatueringen.
Första tatueringen jag gjorde tyckte jag gjorde så ont men ju fler man gör desto lättare blir det. Så den jag gjorde på halsen var inga problem och då brukar jag vara ganska känslig. 😀
Så nöjd!
Här kan ni ana den lite. 😉
Jag var såååå glad efteråt, can you tell!? 😀
Dags för Daniels tur och han var så nervös trots att han gjort fyra innan. 😀
Klar, nöjd och är så glad över mina tatueringar! 😀

5 reaktioner på “Grym tatuerare i Stockholm”

 • Malin skriver:

  Blir som ett gift! 🙂 Gjorde rätt stor på överarmen nu senast på Skiathos. Lycka! Har redan tankar på nästa 😉
  Nyfiken på din!

 • Emma skriver:

  Det är nog inte din träningsresa som skavt bort tatueringen utan de sitter dåligt där, samma på sidan av foten! Har en text på sidan av handen som går ner en bit och fått fylla i den 4 gånger men nu blir de samma varje gång ändå så har slutat med det då de bara fortsätter skavas 👎🏼

 • Malin skriver:

  Men jeeez vad snygg du är!!!

 • Ebba skriver:

  Det är så härligt med tatueringar! Jag gjorde min första för kanske två år sedan men tänkte att det skulle vara ’it’. Två månader senare gjorde jag min andra, också relativt liten, & nu två år senare gjorde jag en stor på låret 😀 ser fram emot att se bilder på dina nya!

 • Jossan skriver:

  Man blir alltid själv sugen på att göra fler tatueringar när man ser andra göra 🤩 Din lycka skiner verkligen igenom på sista bilden 😍 SÅ fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.