Tabata och fokus på axlar

Hemma en snabbis efter att jag fixat mina naglar och bränna hos Linda på >>Miss Fancy<<. Så nej jag har inte sådan utväxt som på bilden från imorse. 😉

Dagens pass var fruktansvärt jobbigt, det som >>Pischa<< hade lagt upp och vi körde i WörkOut the Studio som var magiskt. Men det passet får ni imorgon för det som kommer nu är det jag körde igår. Jag känner att det är lite fokus på förbränning efter dessa partyhelger så det plus lite styrka. Såhär såg passet ut igår:

Uppvärmning:
Joggade till gymmet ca 1,5km i lugnt tempo

Kondition:
Tabata på löpband
Tabata på rodd

Styrka, axlar:
12×4 Hantellyft fram
20×4 Stående rodd
12×4 Hantellyft åt sidan
12×4 Hantelpressar
Varför jag körde dessa fyra övningar är för att komma åt axelns alla fiberriktningar.
Sedan avslutade med lite mage, kan liksom aldrig bli fel. 😀

Detta pass tog mig ungefär en timma att göra, jag försöker ofta hålla mig däromkring för att kunna köra slut på mig under den tiden och inte ledsna. 😉

10 reaktioner på “Tabata och fokus på axlar”

 • anonym skriver:

  Vad är tabata? Hört talats om det men vet inte riktigt vad det innebär?

 • anna skriver:

  Vore bra om du nästa gång kunde vinkla ner kameran liiiite mer så att vi inte missar dina perfekt uppstoppade tuttar. Det vore synd. (Obs! ironi)

 • Louise Eriksson skriver:

  Heeeej älskade Annica!
  Jag har en fråga jag har funderar på såå mycket. Jag funderar på, när man tränar Cardio, är det bäst att börja med det (efter lite uppvärmning) innan styrka eller avsluta efter ett pass med Cardio för att nå bäst resultat?! Hooppas du svarar!! Kram Louise

 • Anna skriver:

  Fortfarande är det opererade till större som hon fortsätter att förneka. Och säger att hon står för sina operationer men ändå inte erkänna om brösten . Det är bara att kolla på gamla Annica från första början innan hon börjar likna som Michael Jackson

  • lina skriver:

   ja tycker att de bara blir större hela tiden. minns när hon skrev om att hennes bröst försvann ju mera hon tränade men det är ju snarare tvärt om nu. de blir ju bara större ju mera hon tränar hm hm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *