Tabata, magträning och protein

Hejsan!
Idag har jag hunnit med det mesta av det jag skulle. Jag var hos läkaren för hälsokontroll, efter det åkte jag till en bilhall och gjorde rent hela bilden både invändigt och utvändigt. Efter veckan i Spanien så var min svarta bil alldeles gul och vit efter pollen och fågelskit… Men nu glänser den igen och doftar så fräscht! Jag gillar fasen att åka till bilhallar, det är något speciellt med att stå där nere och göra fint bilen tillsammans med massa grabbar. 😉

Efter det när jag kom hem tog jag en lång promenad med Stitch i det fina vädret medan företaget Freska var här och städade. Jag berättar mer om det sedan men jag kan verkligen säga att jag fattar varför typ alla mina vänner har städerska! Medan dom gjorde rent min lägenhet så mös jag och Stitchan nere vid Hornsbergstrand, hon passade på att bada också och jag själv blev så sugen. Måste ta mig dit ner med handduk någon gång och verkligen ta ett dopp för det såg så skönt ut när folk hoppade i för att svalka sig! Blev även också riktigt sugen på att hyra kajak, det är så många där nere som paddlar och tydligen kan man göra det via Bruce, ni vet träningsappen. Så jag funderar på om jag ska utnyttja det, ta med mig Stitch och paddla lite.

När jag kom tillbaka var det inte riktigt klart i lägenheten men jag kunde lämna Stitch utan problem så jag kunde sticka och träna:

Pass:
10 min uppvärmning på löpband
Tabata
2 min promenad i lugnt tempo
Tabata
20 min lugn löpning

Mage:
15 st Peak med pilatesboll
15 st crunches
15 st sneda V- situps åt vänster
15 st sneda V- situps åt höger
15st benfäll
20st bicycle crunches
-Detta gjorde jag tre varv

Sedan är det så att jag gör ett samarbete med ett företag som heter Hej Natural som är ett nytt svenskt företag med inriktning på kosttillskott som är veganska, ekologiska och glutenfria. Jag har under en tid testat deras produkter och dom är väldigt goda, så goda att jag kanske äter lite för många bars än vad man borde haha. Trots att det är proteinbars så kan man inte äta hur många som helst, en räcker som ett mellanmål och det kan även vara smart att ha en i väskan om man är på språng och behöver lite energi. 😉

Ni kan se min story på Instagram om ni vill veta lite mer om dessa produkter. Nu ska jag hoppa in i duschen, gå igenom lite post, beställa outfit inför Summerburst och sedan blir det en tidig kväll. Ha en fin måndag allesammans!

Dessa är helt veganska, ekologiska och glutenfria.
Dessa är dock mina favoriter, speciellt den med jordnötter. Och ja, jag tryckte i mig tre stycken under tiden jag gjorde min story på Instagram. 😀

3 reaktioner på “Tabata, magträning och protein”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.