Swedish Beauty Awards 2018

Klänningen är från IvyRevel, dock är den slutsåld…

God morgon!
Alltså våren är här på riktigt och det bara spritter i hela kroppen. När jag och Stitch var ute var det så mycket söta ekorrar överallt men så fort jag försökte fota dom så sprang ju Stitch dit och förstörde min bild… Men det är så himla mysigt och det är det som jag också älskar med att inte bo mitt i city att jag kan promenera i grönområden med dessa små djur. Det känns lite mer hemma för mig och sedan tror jag inte Stitch hade uppskattat att bli rastad på trottoaren.

Igår var jag på gala men som ni kanske märkte här så blev det ganska tyst ett tag för jag var stressad så in i bomben. Jag var iväg och tränade och när jag skulle till bilen hittade jag en plånbok. Jag kollade körkortet för att kunna googla upp något nummer men jag hittade inget på nätet. Däremot hittade jag ett arbetskort och såg att han arbetade på Elektrolux så jag ringde dit och fick tillslut tag på personen. Efter det skyndade jag mig hem för att duscha och brassade iväg till Solna för att jag skulle på ett möte med ett sportföretag och det gick väldigt bra! Efter det skulle jag till MealPrep för att hämta upp mina matlådor för denna vecka, jag går ju in på deff redan på fredag vilket ska bli väldigt spännande. 😉

MealPrep ligger på Hötorget och det resulterade i att jag fastnade i trafiken, när jag väl kom hem hade jag typ 20min på mig att hitta något att ha på mig, brun utan sola mig, sminka och fixa hår. Tror aldrig jag vart så snabb att bli galaredo innan. Men jag kunde heller inte åka direkt eftersom personen som tappat sin plånbok skulle komma förbi och plocka upp den innan jag kunde åka.

Strax efter 18 var jag på plats på Berns. Jag eftersvettades som en tok men det gjorde inget, fick lite extra glans i ansiktet vilket gjorde sitt på bilderna. Jag är ju ingen klänningstjej, jag går ju helst i en snygg byxdress eller ett set men senast jag var på gala var ju Guldbaggen, kanske inte var så länge sedan trots allt? Men jag kände att det var dags att klä upp sig lite extra, jag menar detta är ju min branschs största gala så då bör jag kanske hoppa i en klänning.

Sminkningen hade jag typ noll minuter på att fixa, jag smetade till och med ut min foundation med fingrarna och smacka på massa mascara, that´s it. Men det funkade ju, klänningen var ju så utstickande så det var ju bara bra att inte jag hade så mycket makeup. 🙂

Idag ska jag på möte med Beatrice från Depend, hon hade lite planer som hon ville involvera mig i. Sist vi jobbade tillsammans så fotades jag för deras nya fransar som släpps i höst om jag inte minns fel och då har jag även fått sätta mitt namn på en av de nya modellerna som jag älskar! Använder jag själv lösfransar så är det denna typ av modell. Det är så kul för nu börjar jag känna att jag lagt in en högre växel och att rullar på ännu bättre på jobbfronten, jag är verkligen så taggad på den här våren!

Ett litet klipp från gårdagen i en rolig monter 😀

Intervjuades av radion också, glömde dock bort när det skulle sändas… :O
Innan klockan var 22 så var jag hemma hos Stitch.

6 reaktioner på “Swedish Beauty Awards 2018”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.