Sveriges modigaste


Jag vet att många av er blev lite putt i fredags när jag uppdaterade så lite men nu kanske ni förstår varför. Det blev lite stressigt på eftermiddagen då jag, Marcelo och massa andra Influencers skull infinna oss på Gärdet för att bli upplockade med helikopter. Vi åkte ut till Vaxholms Kastellet för att uppleva Fångarna på Kastellet.

Anledningen till detta event är för att imorgon har #SverigesModigaste premiär på TV3, ett program jag själv skulle vilja medverka i nästa säsong då det är ett program i min smak! Så vi blev uppdelade i lag och tävlade mot varandra som i Fångarna på fortet och det var jämnt till sista grenen och hur det gick kan ni ju se i mitt klipp ovan.

Efter det fick vi kasta oss ut från ett fönster 18 meter upp i luften. Jag var såklart superkaxig men när jag väl kom upp och gick ut på plankan så kom mesproppen fram inom mig vilket ni också se i filmen. 😀

Här nedan följer lite bilder från eftermiddagen och kvällen. Det var ett sjukt roligt event, jag lärde känna många härliga människor och vi hade det så jädrans kul alltså! Jag har ju slutat att gå på event där fokuset är typ fest. Men är det denna typ av event så går det ju inte att tacka nej eftersom jag älskar äventyr och adrenalin!

8s0a6161Vi fick flyga helikopter till Kastellet.8s0a6125 8s0a6266Introduktion.
8s0a6306Superparet är laddade! Min jacka hittar ni här: LÄNK!8s0a6330Innan starten!8s0a6415En av grenarna, Inte nudda golv.8s0a6454När vi är klara med banorna och ska köra sista grenen.
8s0a6468Vi koncentrerar oss och försöker att lösa gåtorna.8s0a6477Vad händer här? 😀8s0a6482Woop woop!8s0a6709Middagsdags.8s0a6777Efterrätten åt vi framför ett avsnitt av Sveriges Modigaste.8s0a6778Perfekt avslut på detta event!
8s0a6792En grym fredag med grymt härliga människor! Tack TV3 och Daff!

11 reaktioner på “Sveriges modigaste”

 • Nathalie skriver:

  Gud så roligt!!!! Vill också!!!
  Kram

 • Anne skriver:

  Tycker inte du ska be om ursäkt eller behöva förklara dig. Du är väl en av några få som uppdaterar mer än tillräckligt. Så om det är lite tomt en dag, så vad då.

  Men vilket helgalet och roligt event ni var på. Det där är något jag skulle testa om jag fick möjlighet till.

 • mia skriver:

  Bra du förklarade vad som hände. Fint gjort till dina läsare. Ha en bra början på nästa vecka o din söta lilla familj.

 • Kosan skriver:

  Håller med Anne..Du uppdaterar tillräckligt!!! Tyvärr är det en person som ALLTID påpekar om du inte gör enligt hen…har för övrigt sett att hen gör så hos flera bloggare!!Hen påpekar alltid negativt..me dont like…

  • anonym skriver:

   Å du har ont i tårna o det du skriver är fantasier. Hur många anonyma finns det inte som kommenterar. Fel med kvinnor som inte stöttar kvinnor du förlorar på det själv.

   • anonym skriver:

    Det där var väl en otrevlig kommentar. Tycker du ska rannsaka dig själv och vad för kommentarer du slänger ur dig. Både här hos Annica och i skvallerbloggar där du kan vara riktigt elak. Både mot Annica och hennes kille.

 • mia skriver:

  Du ska inte behöva förklara dig. Du har rätt att leva ditt liv utan att tala om allt. Ni ser ut att ha haft en kul kväll ?

 • Tove skriver:

  Med den rubriken trodde jag det va själva programmet du varit med i?!!

 • Leyla Zullufi skriver:

  Kolla min blogg! 20 år, gift och mamma till Lionel på 10 månader! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *