Summerburst Stockholm 2018

Helgen är över… Hela Summerbursthelgen i Göteborg och även denna i Stockholm har vi haft ca 30° och strålande sol. Idag regnar det… Jag vet inte om jag är väldigt dramatisk och spårar iväg men det är nästan som att Sverige ville att vi skulle få de bästa helgerna i houseanda för att få ett fint avslut för Avicii. Han har hyllats så otroligt fint under dessa helger, allt har vart perfekt, vi hade verkligen inte kunnat få bättre väder och nu när det är över kan Sverige slappna av och andas ut. Då kommer regnet.

Jag är så tacksam och glad över att jag får vara en del av detta, när jag är på Summerburst så kan jag inte må dåligt. Jag blev liksom påmind hela tiden att jag konstant stod och log då mina kinder värkte. Mitt hår som var så fint lockat innan jag kom in på området hann bli platt och fötterna värkte trots sneakers innan sista artisten hade gått på. Jag hann bli nerspilld x antal gånger, få armbågar i huvudet, bli trampad på av spetsiga klackar men det spelade ingen roll för jag hade så kul! Och alla ni som kommit fram under helgen, det är alltid lika uppskattat. Det är så kul att träffa er och framför allt när ni berättar att även ni slutat med alkohol, inspirerats till att komma igång med träningen, blivit singlar och insett att livet inte är över eller vad det nu kan vara. Jag blir så himla glad! ❤️

Jag skulle i alla fall kunna sitta i timmar och bara försöka att övertala er om att jag älskar dessa helger men istället tänkte jag att ni nu kommer få bilder från helgen som precis passerat:

FREDAG: Jag blev inbjuden av härliga Lisa Anckarman som hade styrt ihop ett event kring Summerburst. Så vi var ett gäng på 12 pers som gick tillsammans till området. Det var så himla skönt att det var på Stadion i år för det blir verkligen en helt annan känsla. De tidigare åren jag gått i Stockholm så har det vart på Gärdet som är ett öppet fält, det har gjort att det vart ganska kallt och blåsigt men förutom att vi fick superfint väder så var det ju så vindstilla och ljudet var mycket bättre!
Kl 21 så höll hela stadion en tyst minut för Tim ”Avicii” och det var så känslosamt. Tiden har gått väldigt fort sedan han gick bort men ändå så gör det så ont i hjärtat när man inser vad det är som hänt. Jag vet inte hur många gånger hans låtar spelades under den här helgen men varje gång dom gjordes det så höjdes stämningen rejält. Han kommer verkligen alltid bli ihågkommen! ❤️Detta är från cabanaområdet och som jag sa om helgen i Göteborg så är det verkligen ett lyft. Jag älskade att det var soffgrupper och ”bås” istället för tält, det blev mer gemenskap och det var så lätt att springa mellan båsen för att hälsa på sina vänner.
Nu ska ni få höra en sjuk grej. Samin som är en kär vän till mig och Xenia bokar in artisterna och är ansvarig för dom under Summerburst och Galantis behövde en maskot till deras uppträdande. Det slutade med att Xenia blev tillfrågad så när dom spelade fick hon vara med dom på scenen utklädd till en sexy fox haha. Så ni som såg när Galantis spelade och när dom sa att dom hade en speciell gäst och det kom upp en räv på scen, det var Xenia. Därför fick hon artistband, så roligt! ☺️Detta är precis i slutet av Galantis spelning, efter dom klev Martin Garrix på.
Sedan kom hon tillbaka och jag var så stolt över henne, nästan som en mamma som precis tittat på sitt barn på skolavslutningen.Eh… ja…🙈Garrix, alltså han är så fruktansvärt bra alltså. Jag tror inte vi stod stilla en endaste minut när han spelade och trots att det var samma show som i Göteborg så var det lika bra!Standard med armarna upp i luften under housespelningar. 🙌🏻Vi gick från Summerburst precis innan han hade spelat klart för att promenera ner till Wall där det var ett rejält drag. Men jag var trött i kroppen, de sista timmarna stod jag mest och trampade och när jag insåg att klockan var efter 3 och Wall fortfarande var öppen så kände jag att det var dags att runda av. Så jag och Xenia knatade upp till bilen, körde förbi 7 eleven innan vi åkte hem och lade oss.LÖRDAG: Blev väckt av att Xenia ringde, då var klockan runt 13 och jag hade fått mig 7h sömn ungefär. Då var det bara att svira om för att rulla till Mr. French på dagsfest och dom är alltid bra där. Men jag var fortfarande otroligt trött så jag satt mest i soffan, lyssnade på musik och tittade på människor.Och såklart sippade på en Redbull. Under hela lördagen drack jag säkert 10 RedBull för att ha energin till att festa till soluppgången.
Jag, Anty och Daniel.Sedan svängde vi förbi Berns en kortis för att träffa vänner, varva ner och samla krafter då en kompis spelade på Summerburst 17:30 och vi ville ju såklart supporta honom genom att vara där.Fang hade med sin en polariodkamera, det är verkligen något speciellt med polaroidbilder. 😍Sebjak gick på och spelade mellan 17:30- 19 på Love Affairscenen.Efter spelningen så åkte jag och Xenia hem till Nadia för att käka och svira om. Så strax efter 21 var vi tillbaka på området igen och då spelade Diplo. Jag är inget jättefan av den typen av house, jag älskar EDM house och mer sång. När det blir för hårt och techno känns det bara som en ravefest och det är inte riktigt min grej.Xenia och Rosanna.Inne på cabanaområdet var det så packat med folk under lördagen som verkligen festade loss, så härligt! Daniel, Fang och jag.Runt 23:45 lämnade vi området och knatade ner till Berns där den officiella efterfesten var. Diplo skulle spela under kvällen så även här blev det smockat med människor. Träffade även kära Hamed på Berns, han är alltid så rolig att umgås med!Jag skulle inte säga att vi lider av FOMO utan det var mer RedBullen som gjorde att vi hade så mycket energi den här helgen och orkade hålla igång så mycket som vi gjorde. Vi dansade överallt och ingenstans och denna kväll så dansade vi över 2,5 mil enligt stegräknaren. Det är inte dåligt, så ni så inte gillar att gå till gymmet kan ju köra en rejält utekväll med polarna. Men skippa alkoholen! 😉
Mika spelade efter Diplo så vi hakade på och stod bakom DJ-båset för att dansa.
Sedan så fick vi gå upp i typ något ”hemligt rum” haha jag vet inte riktigt vad det var för något men där spelade som riktigt gamla godingar och det fanns korv med bröd. Alltså när man dansat så mycket som vi gjorde så var korv det bästa vi kunde få där och då. Den var nog den godaste korven jag ätit i mitt liv!Där trodde jag festen var över och började varva ner, nej då gick vi ner till källaren på Berns för då spelade Sebbe även där. Då var det bara att tagga om och tagga till. Men strax efter 5 så var vi klara, då drog vi alla till Xenias bil, körde en vända till vår 7 eleven som vi alltid åker till och sedan raka vägen hem.
Jag fick många frågor och kommentarer om hur jag fortfarande kunde se så pigg och fräsch ut efter så många timmars festande och ja… har väl egentligen inget bra svar på det förutom tack! 🙏🏻💕Jag vet inte om den här armen bräckte WOW, alla dessa band. Det blir ju så när man ska ha access till alla områden. 😅 Ja men då var sommaren verkligen igång hörni! Jag vill tacka alla som vart inblandade i denna helg, den har vart magisk. Tack Summerburst för att ni ännu en gång levererade och jag ser fram emot nästa år redan. Dock har vi ju en hel del att se fram emot denna sommar också, som tex WOW och Big Slap men jag kan verkligen säga att Summerburst har satt ribban. 🎉

17 reaktioner på “Summerburst Stockholm 2018”

 • Sussie skriver:

  WOW, vilken helg! Kul att den blev så lyckad. Tycker gott att du kan ta ledigt även söndagar, du tappar inga läsare på det. Dom flesta är ju själva lediga och har sitt.
  Då skulle måndagarna bli roliga att vakna upp till, få se dina strapatser under helgerna. Det håller inte att vara ledig så lite som du är. Du måste ta hand om dig <3

  Tack för fina foton och en målande beskrivning av Summerburst.

 • anonym skriver:

  Kul att få se bilder. Men hur klarar du att dricka 10 redbull oj. Ångrar nu att ag inte gick. Man måste få festa av sej. Ha det bra.

 • anonym skriver:

  Javisst ta ledigt om du vill söndagar men snälla säg till då så man inte går Inn och kollar i onödan. Tack.

  • Louise skriver:

   Men jösses va skulle det göra om man går in en eller två gånger i onödan och kollar?? Eller sitter du och uppdaterar sidan hela tiden i hopp om nåt inlägg?

 • Tina Nyström skriver:

  Hej Annica
  Bra att du inte dricker, en förebild för ungdomar! Stort plus.
  Jag undrar dock varför du har heiniken öl armband om du inte dricker?
  Hälsningar Tina

  • Annica Englund skriver:

   För att Heineken hade Skydeckområdet så man var tvungen att ha ett sådant band för det området 😘

 • Lina skriver:

  Fan va kul det verkar! Aldrig varit på festival, trots mina 27 år! Måste gå nästa år 😏 sjukt nice och chill outfit du valde båda dagarna. On top! Hur lyckas du se så fräsch ut efter en hel natt av dans o allt däremellan??
  Att det ”värker i kinderna”, vet man så vet man haha! 😎 hade gjort detsamma!
  Grym e du!

 • Johanna skriver:

  Så inspirerande att läsa att du festar like there’s no tomorrow fast utan alkohol, för morgondagen finns ju där!
  Ska verkligen försöka tänka på det själv då många av de glasen man dricker är så onödiga. Man dricker de bara för att.
  Puss på dig!

 • anonym skriver:

  Ä r ju inte bra dricka så mycket energidryck.

 • JOSEFINE skriver:

  Vad konstigt det ser ut när du ler och visar tänderna. Har du gjort något nytt med ansiktet? Känner inte igen dig?

 • Hanna-Micaela Elghorn skriver:

  Hej Annica!
  Har följt dig i flera flera år och bara älskar allt du gör och din sköna personlighet!
  Under fredagen så stod jag och syrran i mainstage området på standard sidan mellan premium och vanliga barområdet.
  Då tittar syrran upp mot vip & ba, är inte det där Annica Englund..? Jag vänder mig om och tittar dit och börjar på riktigt störtgråta. Du är min absolut största förebild inom träning, hälsa, + att jag nyligen också vart singel, inom verkligen allting. Och det kändes så jävla overkligt att du stod där, men det vart så häftigt och ba rent av lycka! Hoppas verkligen jag kommer se dig in real life nån annan gång och kunna ta en bild för att se dig där o då även fast de va så långt ifrån så vart jag helt tagen. Sjukt coolt.
  Verkade som att du hade en grym helg! Samma här 🙂
  Fortsätt vara lika grym som du alltid är. Puss & kram!

 • Cecilia skriver:

  All cred till dig som inte dricker alkohol för hälsans skull. Men 10 redbull?? Då tänker du ju inte på hälsan.
  Det är ju rent farligt att dra i sig de mängderna och det borde ju du om någon veta!

  • Jessica skriver:

   Ja helt sjukt, 🙄 jag hoppas innerligt att hon skojar med att hon va vaken hela natten också, Annica om någon, borde ju veta hur viktig sömnen är för kroppens välmående!
   Men jag tror hon driver med oss, egentligen satt hon hemma och drog i sig sprirulina shots och somnade prick 21:00, varför leva lite liksom, huvudsaken är att man alltid sköter kroppen perfekt så man andas nååååågra minuter längre än alla andra …

 • Agnes skriver:

  Vart är din gröna jacka ifrån? Den som du har på dig med shortsen när du är inne på klubben?:)

 • Jb skriver:

  Vart kan man köpa dina solglasögon?

 • Angelica skriver:

  Hej!
  Äääälskar dina gröna One Teaspoon shorts! Vad heter den modellen? 😍
  Jätte tacksam för svar!!

 • Mathilda skriver:

  Sjukt snygga solglasögon, vilket märke är det? 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.