Summerburst Göteborg

Innehåller adlink

Topp- JC herravdelning (avklippt) // Shorts- Länk

Här kommer det, bilderna från helgen. Eller som jag skrev, det är typ mest skärmdumpar från min Instastorie eftersom jag vart med aktiv där än att tagit bilder. Det är ju mycket roligare med klipp än bilder då det levererar med känsla så jag sparade ner hela storyn från helgen vilket resulterade i nästan 20 minuter haha. 😅

Den här helgen var magisk, alltså verkligen! Jag vågade inte hoppas på för mycket men fan vi kunde inte maxat mer än vi gjorde. Från torsdag eftermiddag till söndag morgon och ändå är jag inte så himla trött. Vi har ju fått våra timmars sömn, vi har käkat bra, vi har druckit mängder med vatten så det är nog bara dygnsrytmen som måste tillbaka. Så jag ska bara ta det lugnt när jag kommer hem, hämta Stitch, ta en kvällspromenad och lägga mig ganska tidigt.

Men nu ni, nu ska jag försöka att sammanfatta helgen under bilderna här nedan:

På tunnelbanan till tåget // Efter shoppingen i Gbg // Sittandes i fönstret på hotellet innan festen på Push

TORSDAG: Så i torsdags åkte vi till Göteborg med MTR Express. Vi hade inga som helst problem att ta oss ner då just MTR inte blev drabbad av banarbetet ner, det var många som fick boka om eftersom flygen var medvetna om detta så kostade flygbiljetterna ner över 10,000kr från Stockholm. Hur sjukt!? 😱

Dans // Blev bländad konstant av blixten haha // Hänger bakom Samin och supportar såklart!

Vår vän Samin spelade på Summerburst pre-party på Push så vi var där och lyssnade, dansade och stängde stället. Push är verkligen en bra klubb, älskar att den är utomhus och det har alltid vart bra väder när jag vart där så trots att man dansar hur mycket som helst blir det aldrig varmt och kvavt. Och att dansa till en bar stjärnhimmel som sedan övergår till soluppgång, hur magiskt är inte det!? ✨

Lyxshake från Max innan vi drog // Igången till VIPen // Selfie

FREDAG: Vi sov länge på fredagen men när vi vaknade gick vi till området för att kolla på Caroline Roxy samt hämta våra band. Efter det gick vi tillbaka till hotellet, käkade och förberedde oss inför kvällen. Mötte upp Bellis och Nadia och drog in på området runt 21-tiden då Armin Van Buuren spelade. 🎉

Armin Van Buuren

Sedan gick Axwell och Ingrosso på och då drog det verkligen igång, alltså vi hoppade i sofforna, sköt massa konfettirör, dansade och sjöng. Dom var så bra och hela uppbyggnaden av Summerburst var så mycket bättre i år än det tidigare vart. Dom har gjort om VIP/ Cabanaområdet så det är mer soffgrupper under tak så man kan springa runt och hälsa på folk utan att det blir för avspärrat mellan varandra. Hur bra som helst, verkligen ett lyft! 🙌🏻

Xenia dansar // Selfie // Tackar för oss // Lämnar Summerburst

När klockan var 23:45 så dansade vi klart och började röra oss mot Push där den officiella efterfesten var. Jag fattar inte hur jag pallade att först vara i klackar hela torsdag natt och även fredagen plus att jag gick från Ullevi in till Avenyn, bra jobbat Ankan! 👊🏻

Kexet i personaltrappan till Push // Hittar en bra plats för att vila fötterna // Chillar // Dansar in i det sista

Älskar att vi har så många bra kontakter för när vi kom till Push var kön oändligt lång så vi fick gå in bakvägen och raka vägen in till VIPen. På Push så spelade bland annat Mika, en vän till oss och sedan skulle Axwell & Ingrosso kliva på så vi dansade även här till stängning som var kl. 5 innan vi hörde rykten om en efterfest man mer än gärna ville gå till på vårt hotell. 😏

Kexet och Ankan // En snygg brud i badkar // Pokalen var full med champagne // Thor visade upp sina dansmoves

LÖRDAG: Dagen efter vaknade vi strax efter lunchtid så det var bara att hoppa in i duschen för att vakna till, dra på sig klackar och knata iväg till Port Du Soleil där vi hade bord. Det var ett rejält jäkla drag när vi kom dit, smockat med människor och solen stekte. Jag fick nästan lite panik för det var så varmt, svetten rann och jag klunkade litervis med vatten. Hockeykillarna var ju även där och firade vilket var superroligt men det slutade med att jag och Xenia som ändå hade piffat till oss lite blev dyngsura när dom valde att vaska ner alla med skumpa. Fast vi var ju inte bättre för så fort dom gav oss flaskor så gjorde vi detsamma haha och det var så kul. Tänk att det kan vara så kul att spruta champagne på varandra, det kändes nästan lite som studenttider när man hade vattenkrig och det var fester hela tiden. 💦

Jag har vart på en hel del fester i mitt liv men alltså de på Port Du Soleil är ändå bäst, deras dagsfester är oslagbara! 🙌🏻

Hockeygrabbarna gick all in!
Xenia, Nadia, Bellis och jag… dyngsura haha!

Fick ofta frågan hur jag orkade hålla igång så mycket och det är pga jag inte dricker, har så mycket energi och koll på allt och jag har även mycket roligare! Plus att jag kommer även ihåg allt och dessa upplevelser vill jag verkligen komma ihåg! 🙏🏻

Publik när jag och Xenia dansade // Vi körde ju såklart vår shuffle // Efter Port du Soleil // Maxmeny
Det var en kille som också så gärna ville vara med på bild så han fick självklart ta en selfie! 🍔🍟

VIPen // När vi kommer till området // Harwell spelar // Vi sjunger med

Efteråt åkte vi till hotellet för att duscha och göra oss festivalredo och här hade mina fötter sagt ifrån så det blev sneakers. Jag glömde ta med mig ett par mörka sneakers så mina vita Yeezys är numera grå, brun, gula… Men det var så värt det då jag kunde fortsätta att dansa! När vi kom till området runt 21 så spelade Hardwell, han är duktig men jag tycker att han spelar lite för hård house för min smak. Så jag såg mest fram emot Garrix!

Sedan gick Garrix på och fy faaaaan vad bra han var, har är verkligen favoriten! Jag har nog aldrig dansat, hoppat och sjungit så mycket som jag gjorde till honom. Han hedrade såklart även Tim ”Avicii” och det var så fint. ❤

Kexet och Ankan, fan vad jag har kul med dig! 💕

Vi gick runt 23:45 även denna gång för att det inte skulle bli så högt tryck på Push. När vi stod utanför smällde det som satan och det var brutala fyrverkerier som han stängde Summerburst i Göteborg med. 🎉

Rejäl fest på Push// Vi dansar till sista låten // Promenad hem i soluppgången // Alla dessa band för att komma in överallt 😅

Vi kom till Push och det var tryck direkt, ALLA ville in och festa vilket jag förstår för även denna kväll var så bra! Även Garrix kom till klubben på kvällen och festade. Den här som de tidigare kvällarna stängde Ankan och Kexet klubben innan vi drog med några vänner som jobbar med Summerburst till kebabhaket runt hörnet. Där satt vi och pratade om hela helgen, mumsade på varsin kebab i soluppgången innan vi promenerade hem. En grym helg, verkligen. 🙌🏻

6 reaktioner på “Summerburst Göteborg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.