Strandvägen 7a- Eucerin

God morgon kära ni!
Wow vilken morgon, jag startade dagen med att spela fotboll. Den har dragit igång igen och jag missade förra veckan genom att försova mig vilket inte alls är likt mig, så denna gång satte jag telefonen på tre larm för att inte missa att jag faktiskt skulle upp och spela. Det var jobbigt att komma upp, det var kyligt och blött ute och jag frös men så fort vi körde igång så gick det bra. Vi vann med 5 eller 6-0 och även denna gång gjorde jag mål. Första halvlek var bollkänslan lika med noll och sedan sa jag att i andra skulle jag i alla fall göra mål så det kändes bra, jag menar det är ju alltid kul att göra mål. 😉 Men det var en skön start på dagen och som alltid är de första 10-15 minuterna på morgonen jobbiga men när man väl kommer igång så är det så förbaskat skönt!

Igår var jag på ett event med Eucerin som är ett hudvårdsmärke jag samarbetat med tidigare. Dom har en kampanj nu som heter GenerationEucerin och under presentationen jämförde dom huden med en relation med en partner. Du måste ta hand om den, ibland är det inte bra, ibland känsligt, vissa gånger har den det lilla extra ja men ni förstår. Jag kände mig hemma, det var så kul att gå gå ett skönhetsevent med fokus på hudvård för det är verkligen något jag brinner för. Jag älskar att grotta ner mig i ingredienser och veta vad dom har för effekt på huden och så är jag alltid väldigt skeptisk till det mesta så jag är alltid så frågvis. Ni vet den här jobbiga klasskamraten som alltid räcker upp handen och vill ha svar på tal, well that´s me. Jag är väldigt frågvis och det är så jag lär mig så ni som går i skolan och alltid är rädd för att ställa dumma frågor, ingen fråga är för dum! Och vågar du inte fråga nej då kommer du inte få något svar och heller inte lära dig något. 😉

Vi blev presenterad ett par olika serier från Eucerin och vi fick även se deras senaste tillskott som är en serie för den äldre som behöver en Rolls Royce för huden. För när vi blir äldre tappar vi inte bara fukten utan även kollagen och elastin och det är det som gör att huden på ren svenska börja hänga. Det finns ingen cremen som kommer att få din hud att vara fast och fyllig för evigt men det gör stor skillnad att faktiskt ta hand om den!

Det serverades så ruggigt god mat att jag var tvungen att fråga vart den kom ifrån men jag har glömt bort. Måste mejla dom och fråga för dit vill jag åka och käka, smakerna gifte sig i munnen och jag kunde inte sluta äta. Fick även i mig två efterrätter också innan jag gjorde en hudanalys. Jag fick min hud skannad och den mår som den ser ut med andra ord väldigt bra, rik på fukt men är känslig så nu inför vintern har jag förberett med lite fetare cremer som ska skydda mot den torra kalla luften.

Ett väldigt trevligt event som kickade igång gnistan i mig igen när det kommer till skönhet, jag inser verkligen hur mycket jag brinner för det! Idag är min dag också fylld med event, ett alldeles snart med The Body Shop, sedan en kampanj med Lyko, efter det ska jag till Sickla för att besöka Svenssons i Lammhults event och avsluta dagen med Rapunzel och Vass PR. En väldigt rolig dag framför mig! 😀

Stitch fick haka på men tröttmössan sov sig igenom eventet. 😀Kristin och Sara som är ambassadörer för denna kampanj.Även Annika och Happy. 🙂Jag älskar lokalen på Strandvägen 7a, har vart på många bra event här!Passar på att fota medan alla blundar…

3 reaktioner på “Strandvägen 7a- Eucerin”

 • Maria skriver:

  Snälla ta inte det här på fel sätt…
  Men du kanske borde ta med Stitch till veterinär och kolla upp henne. Tycker att du i vart och vart annat inlägg skriver något om hur trött hon är.
  Tycker inte det låter normalt att en valp/ung hund ska vara så pass trött.

  • a skriver:

   Om man aktiverar, rastar och tröttar ut en valp innan så sover dom. Valpar sover mellan 16-20 timma/dygn. Så henne är det inget fel på.

 • anonym skriver:

  Hon kan vara uttråkad också..inget kul för en valp o hänga på sånt det inte händer något .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *