Stitchs första pressutskick + hundpromenaden

img_6502-kopiaAlla ni som bor i Stockholm eller är i Stockholm på lördag, haffa er en hund och dra till Sjöhistoriska Museet på Djurgården! Tillsammans med Agria Djurförsäkring så ska jag hjälpa till att samla så många hundar med deras ägare till Hundpromenaden som är ett välgörenhetsevenemang.

För varje ägare+ hund som kommer skänker Agira 50kr till Hundstallet. Så inte nog med att ni kommer ut, få träffa en hel del människor och hundar, ni bidrar även till att öka chanserna för de hemlösa hundarna på hundstallet att få en bättre framtid. En riktigt jäkla win-win situation.

På plats kommer det även finnas hundcoacher som ni kan prata med om er hund, få lite tips och trix och vad som är viktigt att tänka på etc. Promenaden pågår i en timma och alla som deltar får ett välgörenhetsarmand samt en härlig doggybag.

>>ANMÄLAN GÖR NI HÄR<<

IMG_8714Sedan igår så fick Stitch sitt första pressutskick, det var så himla gulligt gjort! Tack snälla Clas Olson för den fina korgen med det roliga innehållet, Stitch blev så nyfiken och glad. Pressutskicket innehöll en skål, lite snack och leksaker och en av leksakerna var en sådan här intelligensleksak.

IMG_8718Nyfiken liten tjej.IMG_8720Högg in benet direkt.IMG_8723Fokus!IMG_8730Den här leksaken fattade Stitch direkt. Jag gömde lite ”Drops” i luckorna och drog för men min smarta lilla tjej fattar direkt hur hon skulle göra för att få fram godiset. 😀IMG_8731 IMG_8732

1 reaktion på “Stitchs första pressutskick + hundpromenaden”

  • Erika skriver:

    Hej Annica!
    Vad tycker du om att man skulle köpa en Boston terrier ensam? Jag lever ensam och arbetar som frisör med eget företag och kan styra mina tider väldigt fritt. Jag tänkte ha hunden på dagis 1-2 gånger i vecka och ha med mig den på jobbet, ifall det går den andra dagarna eller ha den hemma och jobba mindre de dagarna den är ensam..
    Dock funderar jag på valptiden, som du är inne i nu, klarar man det ensam? Jag tänkte vara lång ledig nu i början för att ta hand om valpen men är det svårt ändå tror du?
    En annan fråga, hur fick ni tag i kennel? Var det via skk? Tacksam för svar 🙂 gillar din blogg och vlogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *