Städerska +Rabatt på städning!

Hej!
Igår blev det en ganska sen kväll, men jag är så glad att dessa partykvällar numera är utbytt mot spelkvällar ute på landet. Jag vet inte hur många gånger jag sa till min vänner ”fan vad bra jag mår” och bara att se Stitch ha så kul och må så bra gjorde att jag inte alls brydde mig om typ jobb. När jag ser henne må bra så mår jag jättebra så dagen igår var perfekt och ni kommer att få höra mer om den i eftermiddag.

I måndags så var Freska och städade min lägenhet. Elin berättade för mig om den här tjänsten Freska som fungerar nästan lite som Über fast med städning. Du beställer online, skriver in hur länge du vill ha städning, hur stor yta och sedan kommer det en städare hem till dig. Är du inte nöjd kan du byta städaren mot en ny till du känner dig nöjd. Hon som jag har, Veronica, är underbar! Så glad och väldigt rolig att snacka med, hon älskar Stitch och är superduktig med henne. Hade dom haft den tjänsten att man kunde boka hundvakt via Freska hade jag valt henne utan tveckan! Men inte nog med det, hon är grym på sitt jobb. Jag lämnar nycklarna till henne, hon är hos mig i två timmar och städar och trots att jag går och pillar mest varje dag med hemmet för att hålla det fint så är det en jäkla skillnad när någon som verkligen kan detta utför det.

Så när jag kom hem och öppnade dörren efter jag vart och tatuerat mig möttes jag av en så frisk och fräsch doft. Allt var så skinande blankt, golven var så fräscha, alla speglar, alla metallytor, mina lampor, min matta var som ny. Soffan hade inte en enda dammtuss på sig. Mina fönster och fönsterbrädor som var fyllda med damm var så kliniskt rena att jag skulle kunna äta från dom. Hela min bokhylla var fri från damm, jag hade bäddat sängen i sovrummet men hon hade gjort det där lilla extra så det såg ut som att jag kom till ett hotell. Och när jag kom in i badrummet, alltså kranen, rören, toalettstolen, vågen , till och med inne i badrumsskåpet var det så rent. Inte en endaste fläck! Och ibland får ju Stitch för sig att köra lite parkour här hemma och hoppa mot väggar och dörrar så jag har ibland massa tassavtryck lite överallt, dom var helt borta. 😀

Att ha en person som kommer varannan vecka och städar grundligt lägenheten är riktigt lyxigt för mig. Jag har tid ibland att städa hemma men det blir aldrig lika rent som efter att Veronica vart här. Så att lägga ca 1000kr på i städning i månaden är så himla värt och då får du även utnyttja rutavdrag! 🙂

När man använder sig av den här tjänsten så får man en rabattkod på 500kr (!!!) att ge ut till alla sina vänner, så jag delar med mig av den även här på bloggen om ni behöver lite städning: 7MVGC5

Före och efter.
Allt kändes så nytt och fräscht och det första Stitch gjorde var att gå loss på mattan och rullade runt som en galning. 😀

1 reaktion på “Städerska +Rabatt på städning!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.