Spraytanutbildning


Lampan är på plats men det var inte riktigt genomtänkt Annica, den väger typ 10kg och jag tänkte ha den på mitt glasbord i hallen. Hmm… Jag fick lägga dit en bok för att fördela vikten på metallen runt om istället och så får jag köpa en toppskiva i annat material istället. Jag såg att IKEA har börjat med det, toppskivor. Det är ju perfekt att pimpa upp gamla skåp med istället för att köpa nya. Psst! Det finns marmorliknande skivor från 300kr, kolla in dom >>HÄR<<

Men det jag tänkte tipsa om såhär denna härliga söndag kväll är spraytanutbildningen som Linda kommer att ha på >>Miss Fancy<< i Skanstull den 14 och 15 oktober. Utbildningen kostar 9000kr ex moms och för er som precis tagit studenten, pluggar eller bara älskar att hålla på med skönhet bör ta tillfället i akt att gå denna för att snabbt tjäna pengar och komma igång. 😀 Som ni vet älskar jag utbildningar och har gått hur många olika som helst. Bara under tiden jag bloggat har jag hunnit med makeuputbildning, Airbrush, PT, kost och det hade ju vart superkul att få lära sig spraytan också. Jag tror inte att jag kommer att blogga för alltid och då kommer jag nog dra mig tillbaka till att jobba som innan på salong och då hade det vart perfekt med en spraytanutbildning.

Men för er som är sugna, här kommer info om utbildningen:

Miss Fancy erbjuder spraytanutbildning med märket Black Magic Tan som är ett utav Australiens ledande märken. Allt du behöver för att komma igång med ditt nya yrke som spraytanartist ingår:

  • Maskin
  • Tält
  • 2 Liter spraytanvätska (räcker till ca 50 personer)
  • 1 st Tanning mousse
  • 1 st Skrubbhandske
  • 10 pack fotskydd

Vid utbildningstillfället som pågår i ca 3h får du lära dig allt du behöver veta för att lägga en bra grund till din karriär som spraytanartist!

Du kommer lära dig allt du behöver veta om vätskorna, hur du använder maskinen oth Tekniken för att få till den perfekta brännan. Modeller på plats, en som sprayas för att demonstrera samt en som du kommer få spraya med hjälp av instruktioner. Du kommer också lära dig hur du på bästa sätt får igång din verksamhet inom spraytanning. Efter utbildningen tilldelas du ett diplom som visar att du genomgått Black magic tan utbildning.

Pris: 9000kr ex moms (11250 kr med moms) och det går jättebra att avbetala utbildningen med klarna. Maila intresseanmälan till [email protected]

Ni hittar en hel del inspobilder på >>Instagram.com/blackmagictansweden<<

5 reaktioner på “Spraytanutbildning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *