Spraytan och naglar på Södermalm

Innehåller adlinks

 

spraytan stockholm 1Före och efter. Sedan efter en dusch så tvättas den överflödiga färgen av och du får en jämn fin brun färg som inte luktar.

Nu på eftermiddagen hade jag tid hos min samarbetspartner Linda på >>Miss Fancy<< i Skanstull, jag smsade henne igår och fick tid idag och är så glad att hon är så flexibel. Jag gjorde om mina naglar och dom är så fina att ni kommer att tappa hakan. Följer ni mig på Snapchat @akaannica så har ni säkert sett dom men alltså den designen jag har nu på naglarna är nog den finaste jag haft någonsin. Jag kan liksom inte stirra mig nog på dom för att dom är så fina. Ni kommer att få se mer imorgon. 😉

Sedan är det standard att när naglarna fixas så måste även färgen på resten av min kropp det. Trots att jag fortfarande har lite färg kvar sedan Portugal så kan man liksom inte bli för brun så jag spraytanade även mig så nu känner jag mig så snygg!

Jag gjorde en intervju igår under tiden fotograferingen var och då fick jag frågan hur mycket jag ”skönhetsfixar mig” och är det något som gör att jag känner mig snygg så är det att vara brun. Jag behöver inget smink eller superstylat hår jag vill bara vara brun. Sedan om jag hinner borsta till håret så att det faktiskt ser bra ut så är ju det bara ett gigantiskt plus för håret gör fasen mycket det också. 😀

Att gå till >>Miss Fancy<< och spraya sig kostar 450kr men tar man med sig sina polare och är tre personer som går samtidigt så kostar det bara 300kr styck. Perfekt nu för er som vill vara bruna och fräscha inför studentskivorna och allt vad det innebär. Jag själv är så glad över vårt samarbete för att jag kan verkligen rekommendera salongen för att allt där är så bra. 😀

IMG_8933Direkt efter är man knall knall brun, såhär kommer man alltså inte att se ut efter första duschen. 😀spraytan stockholmÄnnu ett mjukisset som jag klippt toppen på:
>>Sporty Sweat<< och >>Sporty Joggers<<

16 reaktioner på “Spraytan och naglar på Södermalm”

 • Hanna skriver:

  Använder inte du din förlovningsring alls? Tänkte eftersom man inte ser den på bilder längre, den var ju såå fin!! Vet att den kan skava när man tränar (det gör såklart min också) men har den då runt halsen i en kedja. Den är ju för fin för att bara ligga 🙂

  • Annica Englund skriver:

   Hej!
   Vi har båda i säkert förvar och ser våra tatueringar som något som får symbolisera vår förlovning istället 😉

 • Lina skriver:

  Tycker oxå att ringen hon fick när han friade var jätte fin !

 • Lins skriver:

  Hej skulle du kunna skriva ett inlägg om din bröstoperation?

 • anna skriver:

  Förlåt, men jag tycker att du ser äldre ut när du spraytanat dig. Det kanske är nyansen eller bara blir så på bild, säkert inte i verkligheten, men det ser lite ut som en sån där tant som solat liiiite för mycket i solarium..

  • Annica Englund skriver:

   Just nu är det för att färgen är sååå mörk. men efter en dusch är den fin och då ser man UNG och fräsch ut 😀

   • Tove skriver:

    Håller med att det åldrar dej, men det viktigaste är ju att du annica känner dej fin som brun!☺.. Sen har jag kommenterat förut att det börjar bli lite tjatigt, med spraytan bilder, naglar å highlighter.. det känns samma varje vecka😦.

    • a skriver:

     Istället för att ”klaga” på inläggen. Skriv vad ni vill att hon ska blogga om.

     • Tove skriver:

      Alltså jag tycker annars inläggen är helt ok, andra sminkprodukter än highlighter tex är väl inte såå svårt?, kanske nya nagellack tex? Sen tycker jag väl mer att vi sett samma spraytan bilder, vi vet hur hon ser ut när hon bus’at sig, det behöver lixom inte vara ett inlägg VARJE GÅNG, utan hade bara kunnat skriva en mening om att hon gjort typ.. men jag kan ju självklart gå in mer sällan oxå å läsa såklart😉

     • Annica Englund skriver:

      Allt kritik är bra kritik, kommer mer variation!

 • Julia skriver:

  Hej! Har en fråga ang spraytan.. hur många dagar innan studenten tycker du man ska göra spraytan, då den är som finast och inte blivit fläckig än?

  Älskar dina skönhets inlägg, så myxket inspo!!

 • Anonym skriver:

  Jag lyssnade på radion i morse när jag åkte till jobbet, pratade om lätt klädda kroppar,
  inte inne längre på sociala medel!
  Tycker också man ska ha förlovningsringar på sig, inte när man tränar eller liknade.,
  varför har man inte förlovningsringarna på sig, skulle vara roligt att veta varför,
  ni har ju en tatuering som ni gjorde långt senare, är det samma sak!
  Är det bra att träna så mycket när man har inplantage!

 • Anki skriver:

  Hur blir färgen efter några dagar med träning och dusch? Bleknar den eller blir man typ flammig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *