Spraytan i Stockholm + veckans planer

(Samarbete med MissFancy)

img_7391Jag har inte alls sovit bra inatt, Stitch vaknade flera gånger och var tvungen att springa ut, hon var dålig i magen stackarn. Jag misstänker att det är all blomjord som hon käkat… Men det är så skönt att hon väcker oss så att vi fattar att hon måste ut. Tror inte att det dröjer så länge till hon är någorlunda rumsren.

Sedan på morgonen så lärde hon sig även ”high five”. Det tog typ fem minuter max sedan fattade hon vad hon skulle göra. Hon är 14 veckor imorgon och det är på de senaste två veckorna som hon verkligen utvecklats som mest och det är så himla roligt!

Igår kunde hon följa med mig till Miss Fancy i Skanstull för en spraytan. Det var så skönt att jag kunde göra det en söndag eftermiddag, då jag annars inte gör så mycket. Och hur jag förberedde mig kommer ni att få läsa kl 12! Jag ska även tillbaka dit idag då jag har nageltid och jag är inte riktigt helt hundra på vad jag vill göra än. Jag tänker typ beiga naglar med något litet bling, eller vita chrome. Vad tror ni? Kan ni inte ge mig lite inspo? Efter det har jag WörkOut och det är typ det skönaste sättet att starta veckan på, älskar att det dragit igång igen!

Annars så är det en hel del events och pressdagar denna vecka men jag tänkte utnyttja dessa dagar till att förbereda bloggen och Youtube inför Portugalresan. Jag åker ju den 27 och helgen innan åker jag till Paris och denna helg till Östersund. Det ska bli så kul att äntligen hälsa på familjen igen och se hur Stitch reagerar på Norrland. 😀
spraytan

1 reaktion på “Spraytan i Stockholm + veckans planer”

  • T skriver:

    Du vet att du la ut en bild för typ två veckor sen när du gjort spraytaning? Lite tjatigt?? vi vet att du gillar att va brun å vi har sett samma bilder på din kropp när den är brun å på din troskant ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *