Spöregn och ofrivillig sovmorgon

Imorse försov jag mig, jag hade ställt klockan på 6 eftersom jag hade fotbollsmatch 7:15. För er som missat så har jag hoppat på ett korpenlag för att lira lite och det går väldigt bra för oss, vi är duktiga. Men som sagt, jag försov mig men å andra sidan så tror jag inte det hade vart så smart att spela för jag är förkyld. Jag är väldigt hostig och rosslig i halsen så nu ska jag stoppa i mig bra mat, dricka mycket vatten och ta det lugnt. 🙂

Igår fick jag ju flipp, jag är väldigt impulsiv och köpte mig en ny sänggavel och fick feeling och åkte till MOS med Bea och köpte sängkläder. För mig är det så viktigt med lakan! Har man sovit på fina hotell så vet man skillnaden på lakan och lakan. Så igår när vi knatade runt och letade så hittade jag tillslut lakan som är väldigt tätvävda och har högre standard än hotellakan. Okej inte för att jag riktigt hängde med vad hon menade med det men dom är helt fantastiska och svindyra… 😀

Men tro mig när jag säger att när jag kröp ner igår kväll så var jag i himlen. Det var så underbart skönt och Stitch som annars lägger sig under täcket eller i fotändan rullade rund och verkligen mös ner sig i täcket. Jag köpte även ett överkast i sammet och matchande dekorationskuddar så det blev en helmakeover i mitt rum. Inväntar bara sänggaveln nu sedan kommer jag nog vara nöjd ett tag framöver. 😉

Imorse när jag vaknade så spöregnade det ute och det är dessa dagar som jag vart förberedd på när det kommer till att ha hund. Spöregn och snöstorm, man måste ut ändå. Så jag plockade fram min >>regnjacka<< som legat längst in i garderoben klädde på mig och när jag var klar så var det ingen hund att gå ut med. Nej hon låg kvar på sängen och mer eller mindre vägrade att gå ut, haha. Men jag fick med henne typ 10 meter, hon gjorde det hon skulle sedan drog hon för kung och fosterland mot portdörren och ville in.

Nu sitter jag och jobbar, Linus snickaren är här och pysslar med mitt kök och jag måste få struktur på denna dag för den är smockad med saker jag ska iväg på…

Vägrar att gå ut.
Så mysigt.
Måste vi gå ut?
>>Regnjackan från Snoot hittar ni här<<

7 reaktioner på “Spöregn och ofrivillig sovmorgon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.