SPLY säljer slut igen!

Idag kl 10.00 släpptes en omgång av SPLYs tights igen och alla sålde slut på 8 minuter, det här är helt sinnes. Såklart kraschade servern och det resulterade i lite problem som nu måste lösas men det är helt sjukt att ni så gärna vill ha dom, ni är så underbara och det är så kul för mig att ni uppskattar det jag gör! 😀 Denna omgång beställde jag dubbelt så många men ändå köpte ni upp allihop så idag finns det att göra, det blir att packa många ordrar. 😀

8 reaktioner på “SPLY säljer slut igen!”

 • sofia skriver:

  Hur många tights fanns det ?

 • Annika skriver:

  Jag har inte lyckats få tag i ett par ännu..beställ flera.. 🙂

 • clara skriver:

  Men vad häftigt!! Grymt!

 • Julia skriver:

  Fick inte tag på några tights 🙁 när kommer de in igen?

 • Emelie skriver:

  Kan du inte skapa en förhandsbeställnig, där man antingen kan betala i förväg eller reservera på något sätt. Då vet du kanske hur många du behöver tillverka igen 🙂

  • Pernilla skriver:

   Det skulle vara toppen om något sådant skulle gå att ordna på något sätt. JAG VILL BESTÄLLA ETT PAR I XL! 🙂

 • Lovisa skriver:

  Jag måste bara skriva en kommentar och tacka för den enormt bra servicen jag har fått från er på sply! Jag beställde ett par tights första gången det gick att köpa. Vi hann betala och sådär men fick sedan ett mejl om att dom tagit slut ändå. Pengarna sattes tillbaka på kontot men det stod också att vi skulle få ett mejl nästa gång de fanns att köpa och att jag dessutom inte skulle behöva betala frakten. Mycket riktigt kom ett mejl i söndags och nu har jag beställt ett par via mejlen. Vi har fått väldigt snabba och trevliga svar när vi har mejlat med er. Så kul när det märks att ni satsat på kundservicen också <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *