Spa med Biotherm på Storfjord Hotell

Wow vilken dag jag precis vart med om, obeskrivlig. Ni har säkert sett på min Instastory och även några bilder @akaannica men det ger inte ens rättvisa. Det har vart så svårt att förmedla känslan i bilder för det har vart så brutalt vackert. Jag vet inte hur många gånger vi bara stannade på väg upp på fjället för att bara ta in hur vacker natur det var. Jag kunde stå tyst i minuter och bara titta ut från fjället ner i dalen, magiskt! Ni kommer få se bilder imorgon men kan ni inte hålla er så in och kika på min Instagram. 😉

Här kommer lite bilder från vart vi är just nu och vad vi sysslar med. Vi har checkat in på Storfjord Hotell och ligger i spat. Biotherm har lanserat nya produkter som är lite mer spainriktade och dom kommer ni att få läsa om längre fram när jag testat och har en rättvis bild av dom. 😉

Vi checkade in i våra supervackra rum som det bara osar fjäll om, jag älskar det. Det är sådan jäkla kontrast att ena stunden bo på ett supermodernt hotell i Malmö med fönster från golv till tak, designermöbler, så stilrent till detta hotell som är inrett som en fjällstuga. Men jag älskar det båda lika mycket, det går liksom inte heller att jämföra för det är lyxigt på så olika sätt. När jag kom in i mitt rum så kände jag mig bara så harmonisk. Jag ville öppna upp balkongdörren, kasta mig i sängen och få in den friska luften i rummet och lyssna på naturen.

Men jag hann bara byta om till badkläder eftersom vi skulle till spat, vi fick en presentation av produkterna, hur man skulle använda dom och vad dom skulle göra med kroppen sedan fick vi go bananas och sedan hoppa i the hot tub till solnedgången. Så här njuter vi just nu innan kvällens middag och jag längtar till att gå igenom min kamera ikväll för att se på alla magiska bilder vi tagit uppe på Kvitegga, jag tror ni kommer tappa hakan imorgon när ni själva får se det. 😀

Ha en fin kväll allesammans! Puss <3

Såhär bor vi med utsikt över fjällen.
Tror ni jag kommer sova gott inatt!? 😀
Testar de nya produkterna.
Massa gott att smaska på under tiden.
Lina och jag.
Här är de nya produkterna. 😀
Alltså förstår ni hur mysigt att bubbla i solnedgången.

13 reaktioner på “Spa med Biotherm på Storfjord Hotell”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *