Sonic x Glamglow

Innehåller adlink

IMG_8670>>Glamglow<< har tillsammans med Sega och Hedgehog skapat en #gamingandmasking mask som är en limited edition. Det är deras Gravitymud Firming Treatment mask i knapphål färg som inte bara är bar för huden utan den är ju bra mycket roligare att lägga. Jag var lite nervös när jag testade denna då jag var rädd att någon skulle plinga på dörren med jag klarade mig. 😀

Maskens innehåller ingrediens som gör att huden stramas åt och kännas mer definierad. Jag personligen upplever inte det efter endast en användning men jag gillade att lägga denna mest för nyansens skull. Av alla Glamglows masker är den svarta och ljusblå mina favoriter just för att jag verkligen ser skillnad med dom men alla deras masker är så fina och roliga att lägga så jag har verkligen inget emot att lägga dom varje dag. 😀

Pris: 565kr finns på bland annat Kicks och eleven.se

IMG_8660 IMG_8662 IMG_8663 IMG_8666 IMG_8674Stitch blev så chockad när hon såg mig och så fort jag lyfte upp henne ville hon bara slicka av den. 😀IMG_8677Efter 20-30 minuter har masken gjort sitt och det är bara att dra av den.

6 reaktioner på “Sonic x Glamglow”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *