Soft curls

Innehåller adlinks

Jobbar på för fullt här hemma innan jag möter upp Daniel då vi ska till stan. Vi båda har lite ärenden att utföra plus att jag ska till kiropraktorn för att försöka få ordning på min stela kropp. Jag känner mig så orörlig i bröstryggen och är spänd i nacken och sedan har jag insett att jag är otroligt stel i ländryggen. Hur jag tagit reda på det kan ni ju försöka luska ut. 😉 Haha nej jag dummar mig bara, har man en låsning på ett ställe leder det ofta till en ny låsning på ett annat och så fortsätter det till man tar itu med problemet.

Idag kör jag på soft curls och det gör jag med min locktång som jag annars alltid använder bara det att jag använder en annan produkt innan som ger håret en fin glas och håller det mjukt hela dagen. Sedan borstar jag igenom håret och sprayar. 🙂 Så här nedan kommer steg för steg hur jag gör mina soft curls. 😀

Jag använder GHD 32mm, GHD Advanced Split End Theraphy och Wet Brush.Borstar ut håret.Tar Split end från GHD.Fördelar i längderna i torrt hår.Lockar igenom håret med GHDs 32mm. Jag lockar alltid mitt hår så lockarna går bakåt och inte fram mot ansiktet, det är för att håret ”tar fram ansiktet” mer då. 🙂Låter håret svalna i ca 10-15 min innan jag borstar håret med Wet Brush, går även kanonbra med en svinborste.
Spayar och sedan är det klart. Hur simpelt som helst. 😀

8 reaktioner på “Soft curls”

 • Sara skriver:

  Ser så enkelt ut med locktången.. än vad det är för en annan.

  Förresten när får du din köksbänkskiva ? 😊

  • Annica Englund skriver:

   Är det så? Se till att ha rent hår när du gör detta för då håller det bättre! Om flera flera veckor.. 🙁

 • Louise skriver:

  Ser jättefint ut! Förlängningen smälter in jättebra med ditt eget hår! Är det riktigt människorhår i dina extensions? Vem kommer det ifrån i så fall? Alltså jag menar i vilket land bor människorna och varför säljer de sitt hår?

 • Tilde skriver:

  Supersnyggt!

  Skulle du kunna visa hur högt din översta rad med hairtalk sitter? 🙂

  Hur många rader hår har du ovanför öronen?

 • alice skriver:

  vad spånande att du använder ghd aset som värmeskydd innan lockar! Har du testat att göra själva behandlingen som den är tänkt? Jag älskar den verkligen och många av mina kunder har kunnat dryga ut mellan klippningarna mer och på så sätt fått längre hår än någonsin. Superprodukt! Har inte tänkt på att man kan använda den såå… Låter du den torka innan du går på med locktången?

 • saga skriver:

  Hej finaste du.
  Vart kommer den snygga lampan ifrån?

  Måste bara säga att du är så vacker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *