Soffa i sammet

Då har min soffa kommit och den blev faktiskt väldigt bra här hemma, jag är så nöjd! Jag älskar färgen och materialet är så mjukt och skön att ligga i att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Så nöjd tjej.

Jag åkte till >>Hemdesigners<< och kollade ut min soffa i våras och den här soffan går att få i vilken nyans och vilket material du vill. Jag var först inne på en grön variant men på plats övervägde jag att ta den i blå då det passar bättre med rosa detaljer som jag vill ha i mitt hem, och sedan har ju färgen blå en lugnande effekt på kroppen vilket är perfekt om man ska chilla i soffan.

Den här soffan finns i olika storlekar och man kan välja att ha en eller två sittdynor och som ni ser tog jag den med två. Min soffa är två meter, jag kan inte ha en för stor för då äter den upp ytan i min lägenhet så jag kommer att komplettera med en fåtölj som jag redan beställt. Men eftersom den är specialbeställd så dröjer det ganska länge innan den kommer… Sedan är ju detta en bäddsoffa så jag tyckte synd om de som fick bära upp den då den väger över 100kg. Men när jag får besök och min säng inte har tillräckligt med space då är det ju perfekt att kunna bädda upp soffan!

Direkt efter att min soffa placerats så åkte jag och köpte lite blommor, jag hade ju en bild framför mig att när min blåa soffa kommit så skulle jag köpa babyrosa hortensior så jag hoppade in i bilen och drog iväg. 😀 Jag är så glad, jag kommer alltså kunna sitta i soffan ikväll och kolla på Idol. Det kära ni är just nu en lyx för mig. Jag kommer gosa ner mig här i mina myskläder och tillåta mig somna om jag känner för det. 

16 reaktioner på “Soffa i sammet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *