Snyggare kropp vid 23!

Detta startade jag dagen med, 45min crosscage. Det är en sådan skön start på morgonen alltså, 45min hård träning och sedan när jag kommer hem så är klockan innan 8 och förut klev jag upp den tiden. Så jag har genast två timmar att sysselsätta mig med annat, dagen blir så mycket längre och jag älskar det!

Igår blev det Idolmys här hemma, jag har ju missat de senaste avsnitten så det var kul att kolla ikapp plus att det var gott med lite snacks. Men det som har hänt på sista tiden är att jag tappat mitt sug efter godis, jag äter inte det längre. Min tanke var att åka och köpa lösvikt igår men när jag kom till affären så lockade det inte alls utan det blev torkad mango, Renee Voltaires Ginger Chew Mango och popcorn.

Idag hade jag ett lunchmöte inbokat men vi får se om jag hinner på det för 12:45 ska jag vara hos Elita och ta tag i min hud. Alltså den har verkligen blivit kaos på de senaste dagarna och är det något som kan sänka mitt självförtroende så är det min hud. Den är alltid fin, jag har typ aldrig några problem med den och får ofta beröm för den och då när den väl är kaos så blir jag sänkt. Så hon ska få göra en rejäl portömmning och ge den massa kärlek så ska vi se att det blir bra.

Sedan ikväll har jag bokat in mig på WörkOut så idag blir det dubbelpass. Jag satt och skrollade igenom min Instagram för några dagar sedan och hamnade tillslut på 2013, alltså gud vad jag hade snygg kropp för fyra år sedan. Då bodde jag och Marcelo på Tulegatan, jag startade varje morgon på Sats Tule och var slimmad, tonad och vältränad… Nu är jag visserligen mer vältränad, jag är bra mycket starkare men det här underhudsfettet vart har det kommit ifrån? Snälla kan jag få bli 23 igen!? Jag ska fortsätta med min morgonträning för jag vill verkligen ha den kroppen igen! 😀

Alltså mina axlar… :O

11 reaktioner på “Snyggare kropp vid 23!”

 • Annika skriver:

  Apropå det här med kroppen och träning. Jag är en sk smal-fet person. Började träna och tänka på kost lite för sent i livet (var 38 och redan då i klimakteriet = förbränningen är sämre) och nu har jag fått ner min kroppfetthalt några procent, men på mina höfter sitter det envist kvar! Jag tränar löpning, body pump, rumpa-benpass, försöker hålla kosten, men det blir INGEN skillnad. Vad kan jag göra annat än att spara till en fettsugning?! Så deppigt när man kämpar på.

  • Annica Englund skriver:

   Men bra jobbat ändå, du ska vara stolt över dig själv! 😀
   Tyvärr kan man inte punktförbränna så fortsätt jobba på, om du kommit såhär långt så ska du inte ge upp! Jag hejar på dig! 😀

   • Annika skriver:

    Tack för pepp! Har inte för avsikt att ge upp. 43 år gammal siktar jag på mitt andra Marathon i sommar så får väl hoppas att kroppen bränner lite mer fett på vägen.

 • Ebba skriver:

  Har följt dig länge & tycker verkligen du är grym!
  Jag har en fråga. Jag har fått större lår av crossfit, vilket jag inte trivs i. Har slutat nu med det & kör mer löpning och endast ett benpass i veckan. Vad tror du om det? Något annat jag bör tänka på?
  Förutom kosten.
  Tack!

  • Annica Englund skriver:

   Crossfit är ju en sådan typ av träning där man får större muskler men ändrar du om din träning och kör fler reps med lättare vikter så kommer dom ändra om sig men du ska vara medveten om att det tar lite tid. Men du kommer klara det! 😀

 • Tove skriver:

  Men snälla du har ju inte mycket fett på kroppen direkt kvinna😣😣!!

 • Milla skriver:

  Jag tänker mer hur jävla länge har jag följt din blogg egentligen? De bilderna känns som igår! Jag har följt dig sedan du klev ut ur bb -huset. När var det! Du borde vara stolt över den mognadsresan du gjort, och hur sjukt stark du är som person.. något jag även vill flika in som jag redan sagt, men jag kommer inte över hur sjukt snygg din header är! Så kall och rå, men ändå stark..jag älskar den! Ha en fortsatt bra dag!

  • Annica Englund skriver:

   Alltså jag kommer ihåg detta som om det vore igår 😀
   Vad kul att du hängt med så länge, vad glad jag blir! <3

   Jag älskar den också, tack fina du!

 • Kajsa skriver:

  Vikthets much???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *