Smith & Cult 1972

IMG_5046
Förra veckan när det var Pressvecka såg jag det här fantastiska lacket från Smit & Cult, jag var bara tvungen att testa det och nu har jag äntligen gjort det.

Jag var så taggad på metalic-naglar, roströda sådana men jag måste erkänna att jag blev lite besviken. Lacket i sig är underbart, det är så krämigt och lätt att arbeta med så är man väldigt skakig på handen så är konsistensen i denna flaskor kanon! Men när jag lackade mina naglar så trodde jag att färgen skulle bli mörkare. Nu ser det bara ut som att jag har en lite rosa pärlemofärg på naglarna och det är jag väldigt allergisk mot! Jag tycker att pärlemo är tantigt och jag som älskar mörka dassiga naglar känner mig inte alls fin i den här färgen. Så ja, jag blev lite besviken.

Däremot tror jag att gillar man ljusa färger och har lite längd på naglarna så kommer det här lacket göra sig jättefint på. Jag tänker spetsiga gelenaglar, på sådana skulle den här färgen passa just för att sådana naglar ger så mycket attityd ändå.

Pris: $18.00 på deras egna sida. 239kr på eleven, lyko etc.

IMG_5043
Alltid innan jag lackar mina naglar ser jag till att fila till formen, buffa dom så nageln är slät. Sedan applicerar jag Orlys grymma baslack, två lager färg och avslutar med ett lager Seche Vite.
PA174934
Färgen heter 1972, jag trodde den skulle bli mörkare på nageln…
PA174936
PA174931
Flaskan är dock så jäkla fin! 😀

db3e9ef7-39e4-4154-aed0-b19839a856e7.jpg

16 reaktioner på “Smith & Cult 1972”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.