Sminkning och outfit till fest

Vad kul att så många uppskattar mina videos som jag börjat lägga upp! Tanken var att jag skulle få upp ett klipp från Las Vegas idag men eftersom jag hade besök fram till midnatt inatt så får jag sätta mig och redigera den ikväll efter träningen istället. 😀

Det här klippet gjorde jag i samarbete med JFR som faktiskt var det första företaget som någonsin skickade hem något till mig när jag började blogga. Det var bara några dagar efter att jag kom ut ur Big Brother som jag fick hem ett härligt paket och nu gör jag ett större samarbete med dom vilket är superkul!

I klippet visar jag upp snygga kläder för oss kortisar men även vegansk makeup. Och koden Annica20 ger er 20% på hela sortimentet men det gäller ej fliken sales.

Det som jag använder i videon:
Jeansjackan- länk
Fishnet top- länk
Jeans med slitningar- länk
Ofra Makeup Palette- länk
OFRA Makeup fixer- länk
ELF BB Cream- länk
ELF Mascara- länk
ELF Eyebrow kit- länk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *