Slumpen eller betyder detta något?

Publicerade detta på Instagram.

”Den här bilden är tagen för exakt ett år sedan. Jag promenerade vid vattnet sent på kvällen och funderade över livet, för så dåligt som jag mådde under den perioden har jag aldrig någonsin mått under hela mitt liv.

Det är sjukt hur livet kan vända! För idag, ett år senare mår jag bättre än någonsin. Jag hittade rätt sak i livet, något som jag verkligen brinner för och det var bara slumpen som gjorde att jag hamnade i en studio hos min tjejkompis kompis och där fick jag upp intresset för musikproduktion.

Inatt släpps min första låt. Jag satt med den redan förra sommaren men trodde inte att den kunde bli något tills jag träffade några människor som verkligen trodde på mig vilket gjorde att jag också tillslut började göra det.

Så inatt släpps ”Tell me How” och det är rätt sjukt ändå att imorse när jag kollade igenom mina bilder så såg jag att omslaget på låten har samma look som den här bilden som jag tog för exakt ett år sedan. Det måste ju betyda något eller är det också bara slumpen?”

2 reaktioner på “Slumpen eller betyder detta något?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.