Skydda huden i vinter

Innehåller adlink

Just nu är jag på väg till gymmet medan snickaren och Stitch är hemma och jobbar på, idag blir det axlar och armar och jag är så taggad.

Imorse när jag gick ut med Stitch var det så kallt att jag fick ont i mina kinder, det sved och när jag kom in blev dom kokheta så det är ju tur att jag har min K Ceutic för den är verkligen räddningen när min hud reagerar såhär.

En produkt som jag också tycker är helt fantastiskt är NUXE Rêve de miel, en riktig komfortcreme som skyddar mot kylan. Den här cremen rekommenderade jag nästan till alla när jag jobbade på skönhetssalongen i Östersund eftersom det var extremt kallt där plus att många åkte till Åre för att åka skidor. Den här cremen fungerar verkligen som ett sköldskydd och alla i familjen kan ha den. Så en produkt som fungerar bra varje dag men kan även användas då det är extra kallt. Perfekt att smörja in era barns ansikten med på morgonen så deras sköra hud skyddas under tiden de är ute på skola eller dagis.

Den finns även som en liten läppbalm som jag också älskar. Nackdelen dock är ju att den är i burk vilket betyder att de flesta kommer att stoppa ner sina fingrar för att få upp lite och kunna applicera. Jag kör den nu morgon och kväll när det är såhär kallt för att inte så spruckna nariga läppar och då använder jag en liten spatel för att plocka upp lite av den. 😉

Pris: Nuxe Creme 119kr (På apoteket)
Nuxe Läppbalm 119kr
K Ceutic 415kr >>HÄR<<

5 reaktioner på “Skydda huden i vinter”

 • Annika skriver:

  Jag återkommer ofta till Reve du miel om vintern. Har den även i detta nu.

  Dock var mitt (ganska så trassliga hud) fejs inte beredd alls på kylan i år så det slog bakut och jag har utslag, klåda och stram hud som inte ens går att beskriva.

 • Sanna skriver:

  Ingen ansiktskräm med vatten i när det är minusgrader. Så många köldskadade kinder jag sett på barn pga det 😔

 • sussie skriver:

  Håller med Sanna, inget vatten i ansiktskrämerna under vintern. L300 har många prisvärda produkter för jobbig hud under vintern. Jukonsalva är annars en bra grej, även till vovven om det blir torra tassar, sprickor etc. Ett måste hos mig under kalla dagar då både min o vovvens nos samt känsliga delar får sig en insmörjning. Inte så glamouröst med den men fasiken vad bra den är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *