Skydda era makeupverktyg

Innehåller adlink

Nu är jag hos Kalle och vi ska göra analyser på min kropp, han är en grym PT och fysiolog och Pischa har kört med honom tidigare och har rekommenderat honom så nu tänkte jag köra med honom ett tag för att se vad min kropp är kapabel till och så jag mår så bra som möjligt fysiskt. 🙂

Förra veckan pratade jag och Billy om att jag skulle ner till Malmö imorgon till torsdag för att hinna ses en gång till innan jul men det känns lite stressigt. Dock är det ett företag som vill göra ett samarbete där så jag skulle kunna göra det samtidigt när jag är där. Vi får se om jag hinner få in det i min kalender. Men det jag tänkte visa upp i dagens inlägg är grymt smarta överdrag till makeupborstarna om man har dom liggandes i necessären. Jag kastar ju ner mina borstar när jag ska iväg och resa och det finns ju en risk att dom blir tilltufsade om man inte är försiktig men då är ju dessa perfekt!

Det är som en liten nylonstrumpa du trär över borstskaftet och drar ut den mot borsten så huvudet skyddas när den ligger bland resterande produkter i din necessär. 😀 Sedan kan du även använda den när du tvättar dina borstar och dom måste torka upp och ner, det är bara att trä på den lilla strumpan så får borsten stöd och du kan enkelt ställa den upp och ner i ett glas utan att skada stråna i borsten. 😉 The Brush Guard har många fler smarta och bra produkter som ni kan hitta här!

Pris: 139kr >>HÄR<<

1 reaktion på “Skydda era makeupverktyg”

 • Hanna skriver:

  Vi delar ut 100 stycken gratis varuprover på Fitne örtte.
  Fitne Herbal Weight Loss tea hjälper dig att gå ner i vikt, behålla vikten och ge dig en snygg, hälsosam och slank kropp.
  Din hy blir mycket klarare med en magisk lyster.

  Missa inte denna fantastiska chans.

  Gå in på http://www.fitne.nu och beställ ditt Fitné örtte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.