Skugga H&M

img_7728
Dagens skönhetstips kommer att handla om en superfin ögonskugga från H&M som jag själv kommer att använda ikväll på Swedish Cosmetics Awards då jag tycker både namnet och nyansen är så passande. Nämligen Gala Gown. Den här skuggan är väldigt skimrig men den gör också så att locket ser mer glansigt och lite ”blött” ut, lite såhär wet look känsla och det tycker jag är superfint. Jag brukar annars föredra matta skuggor på ögonlocken men denna känner jag kommer att passa kvällens look då. 😉

Den sitter väldigt bra på, snygg att använda direkt på locket eller på en annan skugga om man vill skapa lite mer effekt och den är väldigt lätt att arbeta med. Jag började dutta ut den med fingertopparna och sedan suddade jag lite med en skuggborste. Gick kanonbra!

Pris: 69kr >>HÄR<<

img_7732
skugga-hm
img_7746

8 reaktioner på “Skugga H&M”

 • Annika skriver:

  Snyggt!
  Jag fyndade två skuggor på rea från H&M som är lite mörkare än denna. Blev favoriter direkt.

 • anna skriver:

  Jättefint! Fast det verkar inte som att man får komentera här. Det jag komenterade i inlägget om o ordningen bla, verkar du ha tagit bort av någon anledning. Skrev inget jag själv tycker är elakt eller så heller men du kanske tog det så? Synd att man inte får uttrycka sina åsikter i din blogg, (annat än om man vill kyssa din vackra röv såklart då går det så bra så att skriva och dessutom få ett gulligt litet svar) såklart behöver man inte vara direkt elak men så fort man skriver något som du skulle kunna ta som negativ kritik så tar du bort/ändrar om komentaren?! Har aldrig upplevt det på någon annans blogg.. jaja tjatmostrar jag behöver inte läsa eller ”vara” här om det är så, men jo jag tycker faktiskt att det kommer bra saker ibland här 🙂

  • mia skriver:

   På mina andra favorit bloggar ger vi varandra tips och råd. Stämningen är mysig o skön. Aldrig att hon som håller i bloggen skulle acceptera något annat. Man ska vara rädda om varandra och ge värme. ??

 • Marie skriver:

  Vad heter färgen på skuggan som du använder? ?

 • mia skriver:

  Den ska jag köpa o bra pris. Hoppas du tar bort kommentarer som är elaka. Varken vi eller du vill läsa dom och vi kvinnor ska hålla ihop. Bloggen blir mycket mysigare utan sånt o det är din blogg så du bestämmer. Kram. ??

  • a skriver:

   En negativ kommentar behöver inte vara elak. Det beror helt hur den skrivs i sammanhanget.
   Sen tycker nog jag att Annica har varit rätt så förskonad från elaka kommentarer. Negativa javisst men inte elaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.