Skönhetstips! Slipp röda partier i ansiktet

Hudvård

Det här är en av de produkterna som jag är mest trogen, K Ceutic från Dermaceutic. För några år sedan när jag arbetade på Parelle så var det ganska stressigt en jul och helt plötsligt började det brännas otroligt mycket i mina kinder, jag blev jätteröd samt att makeupen nästan rann av. Eva min chef är en kvinna med otroligt mycket kunskap hon hjälpte mig väldigt mycket, hon introducerade mig för bland annat den här produkten och sedan dess har jag inte klarat mig utan den. Jag märker av när jag inte använder den för mina kinder blir jätteröda och det syns även genom min makeup.

När jag stressar, blir nervös, generad eller tar tex ett glas vin brukar det sättas igång i mina kinder och det gör väldigt ont och jag vill bara ta något kallt mot ansiktet för att det ska sluta. Men den här produkten är den enda som faktiskt hjälper och jag tar bara den på morgonen efter att jag rengjort ansiktet, det är den som ligger närmast min hud innan cremerna och andra serum. Jag tar en väldigt liten klick, en tredjedel av en ärta typ, och sedan smeker jag försiktigt in mina kinder samt min näsa med denna produkt och jag kan känna mig säker hela dagen. 🙂

Jag älskar den och skulle aldrig klara mig utan den! Den lugnar huden och färger neutraliserar det röda direkt medan ingredienserna arbetar och lugnar huden. Den har även högt SPF och det är viktigt för mig eftersom jag är noga med solskyddet året om i ansiktet. Den här produkten räcker väldigt länge för mig, jag tror jag snittar en flaska per år det är därför min inte ser likadan ut som produkten gör idag eftersom den har förbättrats. 🙂

Dermaceutic K Ceutic finns att köpa här för 495kr

11 reaktioner på “Skönhetstips! Slipp röda partier i ansiktet”

 • Emelie skriver:

  Förstår inte riktigt, jag har väldigt röda näsvingar och har alltid försökt dölja det men tack vare min t-zon och feta näsa orkar jag inte bry mig längre för det sitter ju inte kvar och jag hatar känslan av massa smink och puder i ansiktet. Men, fungerar denna som täckning för rödhet runt näsan? Och sitter den? Måste bara fråga för säkerhets skull, vill inte köpa något svindyrt och så fungerar den inte..

  • annicaenglund skriver:

   du kan inte använda denna som en kosmetisk produkt om det är det du menar. den lugnar vilket gör att det röda ofta lägger sig. men om det är täckning du vill ha så satsa ändå på en concealer

   • Elina skriver:

    Jag har precis samma problem. Är röd vid näsvingen (+ kinderna)
    Ska nog beställa denna men tyvärr var den slut så får vänta ett tag 🙂

 • R skriver:

  Annica, det skulle vara roligt om du kunde tipsa om snygga damsneakers man har till vardag! 🙂

 • Linn skriver:

  Om man klickar på länken så kommer man till K Ceutic Post-treatment cream. Den ska användas i 14 dagar efter tex en kemisk peeling står det. Är det den du använder? Jag vill ju inte beställa fel 🙂 Ska definitivt testa din MD rengöring också när min rengöring är slut.

 • caroline skriver:

  Hejsan jag har en fråga ? Ansiktsvatten för känslig hy ? Vad ska man använda då ?

 • Fredrika skriver:

  Hej, jag blir inte helt klokt. Men om jag tar denna krämen under mitt smink, och börjar rodna så kommer det inte att synas ? känns ju lite som att det är så du menar, med att den hjälper när du rodnar, och att du kan känna dig säker hela dagen. Vill bara veta, känns onödigt att betala så mycket för en produkt om den inte hjälper.

 • Lina skriver:

  Hej Annica! Jag undrar samma sak som Fredrika skrev senast. Har du märkt skillnad när du är i obekväma situaioner/blir generad att krämen lugnar ditt ansikte? Är nyfiken på att pröva produkten! Tack på förhand 🙂

 • Carro skriver:

  Om den är så bra och döljer mkt röda kinder vid stress/nervositet/intag av vin.. då borde hudläkare rekommendera denna … men det har inte min gjort.. sååååå fungerar den verkligen? Är den bra för hyn att ha ofta? Vad innehåller den? Går den bara köpa på nätet?.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.