(Skit)gårdagen i bilder

Innehåller adlink

Tröja- >>HÄR<<

Imorse startade jag min dag på ett sätt jag aldrig brukar göra. Okej hur många av er tar telefonen och skrollar igenom instagram, Facebook, Snapchat och några bloggar innan ni ens hittar kliva upp!? Well jag har alltid gjort det till jag var i Amsterdam med Rituals där jag insåg hur viktigt de första minuterna på morgonen är då dom kommer att påverka resten av din dag.

Så jag rör inte ens min telefon första kvarten när jag vaknar utan jag gick ut med Stitch och när jag kom in satte jag mig framför datorn och kollade igenom Aftonbladet istället. Jag är så himla dåligt insatt i vad som händer i världen så när folk pratar om tex Anders Borg har jag ingen aning om vem han är eller vad han gjort. I know det är pinsamt! Så nu ska jag göra det varje morgon istället så jag också hänger med i det som faktiskt spelar någon roll här, för egentligen vem bryr sig om någon influenser som är på en lyxig solsemester och dricker drinkar? Kommer din dag, ditt liv, samhället bli annorlunda för att du ser det? Knappats!

Igår gick min dag åt skogen mer eller mindre, det var mycket som bara gick fel. Det började när jag skulle tanka bilen, jag testade tre pumpar och alla var på ett eller annat sätt trasig så tankning som annars tar 5 minuter tog närmare 20… Sedan åkte jag till Hägersten för att hämta ett paket på DHL som inte kunnat levererats. Åkte till nya lägenheten och väntade på skickare och ringer dom när klockan närmar sig 15, då har jag glömt bort att vi avbokat… Så jag passar på att försöka att fixa med Internet men det som är så dumt i den lägenheten är att internetdosan sitter ovanför dörren. Varför är man så dum att sätta en sådan ovanför dörren!? Det innebär att jag måste ha en router till dosan och så ska allt hänga där… Nej alltså. Detta måste göras om, ännu en kostnad… Kollade även mattorna som jag hämtade ut och inser att jag beställt en runt med diametern 160cm fast det ska vara 120. Måste skicka tillbaka den och beställa en ny.

Jag åkte i alla fall hem och när jag väl kommer hem inser jag att jag glömt kameran i den andra lägenheten. Börjar blöda näsblod igen, får ett sms att golvsliparen blivit sjuk och det innebär att jag inte hinner slipa några golv förrän jag är inflyttad i lägenheten vilket bara är extremt jobbigt! Jag har heller inte fått offerten för köket och det har gått en vecka!? Så jag bytte företag till Marros kompis istället som är superduktiga.

Jag åker tillbaka till lägenheten för att hämta kamera och passar på att sätta ihop bordet som jag ska ha som sidobord/ skrivbord. När jag väl gör det är det en skruv som går sönder, jag struntar i det och går igenom lite gardinstänger som ska upp och känner att jag verkligen inte kan sätta upp sådant utan att något tak eller vägg kommer att gå sönder… Åker hem, köper med mig sushi och avslutar dagen med mer näsblod.

Som ni märker, en skitdag. Men idag tar jag nya tag. Idag ska dom måtta garderoben i lägenheten men jag dubbelkollar allt innan jag lämnar mitt nuvarande hem. Jag ska även förbereda allt inför morgondagen då jag rullar mot Göteborg med min älskade Mr. Paris och WOW.

Ha en fin dag allesammans!

Påväg från DHL till nya lägenheten.Målaren har skrapat bort gammal färg och börjat spackla igen hål och ojämnheter.Jag beställde så fina mattor från >>Kilands mattor<<.
En som ska stå vid soffan (denna) och ett under matbordet (denna fast rund).Såhär bra blev det med skrivbordet i hallen, det var i perfekt storlek! Här ska det stå fina blommor varje dag, lite dekorationer och en maffig spegel eller tavla ovanför. 😉 Avslutade dagen med massa sushi!

8 reaktioner på “(Skit)gårdagen i bilder”

 • Nathalie skriver:

  Det är jäkla märkligt hur precis ALLT kan gå fel på en och samma dag. Vissa dagar verkar helt enkelt vara total katastrof! Hoppas allt löser sig med lägenheten! Kram

 • mia skriver:

  Mina element kunde målaren direkt måla vita. Blev toppen och behövdes inte ta bort gammal färg? Ja vilken dag du hade oj! 😊😉🙈

 • Gamze skriver:

  Det är bra att du börjar läsa nyheter Annica 😉 det kallas Allmänbildning ..! men istället för aftonbladet så rekommendera jag svtnyheterna därfår du riktig info 😁 å det e seriöst 😘😘 lycka till nu med allt

  • mia skriver:

   Jag har DN men köper ibland expressen men vad dom höjt priset på den. Undrar när metro kommer igen kanske nästa vecka?

 • Elina skriver:

  Skulle rekommendera nyhetsappen omni, den har vunnit pris som Sveriges bästa nyhetssajt två år i rad samt ett år som Europas bästa nyhetssajt. I den appen kan du styra vilka typer av nyheter du vill se i flödet. Framförallt kan du lita på vad som står till skillnad från Aftonbladet och du slipper nyheterna som ”ät ett äpple morgon, middag, kväll i en vecka och du går ner 50 kg”

 • Mathilda skriver:

  Nämen gud vilken dag du hade, låter verkligen inte kul.
  Men va mysig din lägenhet ser ut. Fint med äldre detaljer. Elementet var litet och sött!

 • Kamilla skriver:

  Ni undrar varför många inte tycker att ni har ett riktigt jobb, konstigt?! Ingen av er är allmänbildade, det enda ni fokuserar på och pratar om är smink, naglar, väskor och klubbar. Oattraktivt
  I Skåne jobbar man i Stockholm bloggar man 😂

 • mia skriver:

  Men Annica har gått gymnasium och är utbildad pt.jag tycker om att läsa så visst kollar man nyheterna men det är ju tyvärr mycket hemskt som händer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *