Sista gången jag satt min fot där och flört med snickaren

Kom nyss hem från affären, tänkte hämta ut mina knoppar och handtag som kommit till köket men då visade det sig att posten stängde 19 så nytt försök imorgon.

Idag var sista dagen jag satte foten i min och Marros gamla lägenhet, det kändes. Vi har delat många bra och roliga minnen tillsammans där men vi har också stött på en hel del motgångar. Så när jag låste dörren en sista gång så kändes det verkligen som att nu är det kapitlet avslutat. Nu finns det inget annat än att blicka framåt och se vad livet har att erbjuda.

Efter det skrevs de sista papperna på den lägenheten och nycklarna lämnades över och jag rullade mot min nya lägenhet. Köket har på mindre än två dagar rivits och börjats byggas upp, jag som trodde det tog typ en månad att bygga kök fick mig en lätt käftsmäll när jag fick reda på att det bara tar några dagar. Men då ska man ju iofs ha alla delar, jag har ju inte ens kollat ut bänkskivan ännu… Men två av skåpen av tvungen att bytas ut och jag hade liksom inte möjlighet att åka dit själv med min bil, lasta ut och in när dom väger ton de där paketen så jag flörtade lite lätt med snickaren och vips satt vi i bilen mot IKEA. Okej jag flörtade inte riktigt, jag sa du får betalt om du hjälper mig. 😀

Vi löste allt på IKEA och imorgon kommer alla stommarna vara på plats och luckorna kommer snart att levereras. Vitvarorna beställde jag idag och det sved när jag tryckte betala, men jag kan ju inte stå utan ugn, kyl, frys, diskmaskin, häll och micro. Dom kommer nästa vecka så tills vidare använder jag den gamla kylen och frysen som just nu innehåller lite mjölk och Ben&Jerrys.

Nu ska jag sätta mig på min nya fina matta (ni hittar den här asbilligt!) som jag rullat ut äta upp min sallad på golvet, sedan har jag bestämt mig för att börja kolla serier. Ni får mer än gärna tipsa mig om någon förutom serier som Game of thrones, alla tjatar om den men det är inte riktigt mitt glas champagne om jag säger så.

Snälla Linus hjälpte mig på IKEA.Såhär ser det ut just nu, 4 av 6 stommar är på plats.I denna ska micro och ugn sitta.Jag har sorterat och packat upp hela dagen idag så äntligen har jag lite yta att röra mig på. Fasen vad jag längtar till min säng och soffa kommer!Här är kartongerna som innehåller köksgrejer.Kolla in min nya matta, så jädrans fin och otroligt billig! Ni hittar den här!Älskar mönstret!

36 reaktioner på “Sista gången jag satt min fot där och flört med snickaren”

 • Jossan skriver:

  Hejsan! Har oxå den mattan sedan förra hösten och gillar den 🙂 Det jag stör mig på är att man känner små ”knutar” på vissa ställen man trampar på eftersom den är så tunn. Vet inte om du gör det med din? Det var även lite mer beige än vad trodde när jag beställde den. Trodde den skulle vara grå/vit.
  Lycka till med din ”nystart”! 🙂

 • Amanda skriver:

  Om du vill ha tips på serie så är The 100 så grymt bra! 🙂

 • Kosan skriver:

  Mina 3 favorit serier: Girls /HBO
  Bloodline /NETFLIX
  BIG Little lies/ HBO

 • Anni skriver:

  This is us på Viafree är bra

 • Lina Eriksson skriver:

  Jag tycker riktigt mycket om Grey’s anatomy, pretty little liars, vampire diaries, The walking dead, gossip girl och typ new girl, bland annat 😂 där har du en liten blandad kompott i alla fall! 😘

 • Maria skriver:

  Hej

  Kolla serien
  Power
  Så jäkla bra
  Maria

 • ailicece skriver:

  Hej. Jag trodde inte att GOT var något för mig heller. Jag gillar fantasy, till en viss gräns. Och jag gillar kostymdraman. Men tittade ändå inte på den. Satt nån gång bredvid min man och såg någon scen och fattade inte hur han kunde tycka att den va bra, de visade sig att jag bara lyckats se de värsta scenerna…. för ett år sen tittade jag på den från start och hela 6e säsongen. På 9 dgr. De är ju bara 10 avsnitt/säsong. Så värt de och nu kan jag bara inte vänta på upplösningen och få veta vad som kommer hända med alla karaktärer.
  Ge den en chans om du nu vill ha något som fördriver tiden 😉

 • Sara skriver:

  Hej!
  Heart of Dixie- en riktig feelgood serie
  Homelad- bara en sjukt bra spännande serie
  Sex and the city- vet att du säkert sett den men den är ju som gratis terapi

 • T skriver:

  The affair. På Netflix kommer du INTE KUNNA SLUTA TITTA PÅ. Sjukt bra. Ge den två tre avsnitt. Sebbe det kört!!!!?

 • T skriver:

  Sen e det kört ska det stå Hahaha

 • Anja skriver:

  Serier-
  BLACKLIST
  BLINDSPOT
  Revenge

 • Anonym skriver:

  Har du sett the Carrie diaries? När Carrie var ung och började jobba på tidning. Sååå grymt bra tycker jag.

 • Wilma skriver:

  Well, om du inte sett Prisom Break är det en serie jag verkligen kan rekommendera, så så bra!! Speciellt om man gillar spänning och snygga killar 😉 sedan är Greys Anatomy också en favorit men den vet jag inte om den e så bra till dig som ”ny-singel” då man kärar ner sig så otroligt i allt och alla, dock tycker ju jag om sådant så det kan ju vara en fördel också 😂 Det enda dåliga med den skulle jag säga är att den har så många säsonger men har du mycket dötid kan det ju kanske vara något 😉

 • Kristin skriver:

  Fastnade heller aldrig för Game of Thrones trots att ALLA tjatade om den. Gav den 2 st chanser med 5 avsnitt men nej. Däremot så kan jag rekommendera House of cards, Homeland, Breaking Bad, Orphan Black. Vill man ha lite lättsammare serier så är ju alltid Girls, Sex and the City, Modern Family och Vänner bra alternativ.
  Lycka till i nya lghn.

 • Malin klaar skriver:

  Hoppas du får det bra i nya lyan💕

 • Nathalie skriver:

  Älskar soffbordet!! Vart har du köpt det? 🙂

 • Katrin skriver:

  Älskar serien Dr House. Kul, intressant och spännande. Supersnygg matta! Kul att den heter Isfahan. Isfahan är en stad i Iran där de gör grymma persiska mattor. Lycka till med nya lägenheten. Du är bäst!

 • mia skriver:

  Vilken fin matta jag behöver också en. Vad mycket du måste köpa till lägenheten som vitvaror fast den var så dyr? Ja det är mycket att fixa med när man flyttar.

 • Anonym skriver:

  Alla har vi väl med och motgångar, det hör ju till livet, förlåt men har som tappat stinget lite
  för bloggen efter fem år, ha det bra i ditt nya liv!

 • Anonym skriver:

  Ett tips, köp en billig Sacco säck på rusta eller Jysk så kan du sitta i den tills soffan kommer:)

 • Sara skriver:

  Om du inte sett The good wife måste du se den!

 • Sandra skriver:

  Hejsan. Kolla in New girl om du inte sett den. Handlar om en tjej som flyttar in i ett kollektiv med 3 grabbar. Så härlig och rolig serie. // Sandra

 • Anna skriver:

  JAG SER NÅGOT VÄLDIGT OROVÄCKANDE!

  DU HAR EN SLADD MED STRÖM I STITCHS VATTENSKÅL, UNDER BORDET I HALLEN!!!

  HUR DUM FÅR MAN VARA?

 • Kajsa skriver:

  Du måste se PRISON BREAK! Man fastnar efter första avsnittet!! Serien finns på netflix 😀

 • Erica skriver:

  Hej!Vilket mått valde du på mattan ? Så fin🙂

 • Alexandra skriver:

  Jag kollar på Suits nu, rekommenderar den verkligen!😃

 • Pernilla skriver:

  Outlander är en jätte bra serie på två säsonger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *