Sista dagen på året

Topp- DMretro

Hej på er söta läsare! Sista dagen på året, hur känns det?

Egentligen tycker jag inte att man ska fokusera så mycket på det, som om det vore sista chansen att göra något utan det är ju bara ett nytt år som börjar. Jag tänkte på det att det kanske är dessa nyårslöften som kanske stressar upp oss, man ställer för mycket krav på sig själv. Självklart kan man ha mål som man vill uppnå under året men att ställa hårda krav på sig själv att man ska vara bäst i allt och klara av allt kanske inte är en så smart ide. Så länge man gör så gott man kan så är det jättebra! 🙂

Jo jag tänkte på det jag skrev igår kväll, HR och jag smsade lite och hon frågade om det var så smart att skriva om det här på bloggen. Men jag känner såhär, tänk om det är fler tjejer därute som är med om exakt samma sak men inte vet vad dom ska göra. Ni ska bara veta vad jag får för mejl från unga tjejer, dom tror att dom är gravida men inte vågar berätta det för sina föräldrar, dom är mobbade, blir slagna, trivs inte med sig själva. Jag kan dela med mig av mycket saker och speciellt sådana här eftersom det finns fler som vart med om det eller är med om det. Det jag ville betona i mitt tidigare inlägg var att fungerar inte kroppen som den ska så ska man inte strunta i det, det är en signal att något inte står rätt till och det bör man kolla upp.

Och det här med att man inte kan bli gravid trots att man äter p-piller, tyvärr är man inte helt skyddad. Det står att äter man p-piller är risken att bli gravid väldigt liten, men det står inte att man är helt skyddad från det. Det säkraste preventivmedlet mot graviditet är en hel kondom, den skyddar inte bara mot oönskad graviditet utan även mot sjukdomar!

13 reaktioner på “Sista dagen på året”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.