Sista dagen!

Jag känner verkligen att jag börjat få till bra bryn på mig själv, sådär tjocka och fluffiga. Hur jag gör dom kan ni se i detta inlägg.

 Hej på er!
Jag har precis ätit klart min lunch som bestod av en chevre- och rödbetssallad från Panini. Jag vågade inte gå tillbaka till J&TJ då dom måste tro att jag är knäpp som går dit hela tiden så jag tänkte smita förbi foodtrucksen som stod efter vägen men det fanns liksom inget som lockade. Så ja, det blev en sallad och det var en riktigt god sådan!

Fredag, hur härligt? Och trots att det inte är strålande sol så är i alla fall mitt humör det. Jag trivs bäst i den här typen av väder, när det är svalt och man kan ha på sig människokläder utan att svettas ihjäl eller få klaustrofobi i dom.

Det här är sista dagen som är lite udda för mig, så nästa vecka kommer allt att vara som vanligt igen förutom att jag nu lärt mig tänka och agera lite annorlunda. Jag behövde liksom fem dagar till att bli lite inspirerad och motiverad att leva annorlunda så man kan väl säga att dessa dagar har nästan vart lite som rehab för mig.

Så vad händer i helgen? Jag kommer bara att chilla och vara med Stitch. Marcelo har haft henne i veckan och jag är så tacksam för att han ställde upp att ta henne. Visst har vi delad vårdnad och hjälper varandra så mycket vi kan men jag är extra tacksam för dessa dagar men jag har saknat henne något enormt. Någon som krafsar på mig för att jag ska lyfta upp täcket så hon kan krypa in eller att jag vaknar av andnöd för att jag har halva hunden i ansiktet haha. Jag har verkligen saknat hennes närvaro! Så när jag är klar här kommer jag åka och hämta henne, min lilla Sktrotchi.

Jag pratade även med Billy igår som nu är i Uppsala, vi ska ses en sväng imorgon för en matbit. Det var ett tag sedan vi sågs och om jag inte minns fel så kommer vi ses nästa helg på Summeron. Det är ju i Båstad, jag har aldrig vart där så det ska bli spännande. Jag kommer att åka ner med Josephine Qvist bland annat, vi hängde under dygnet med Nelly.com i Cannes och hon är så himla gullig. Jordnära, lugn och väldigt härlig att hänga med!

Ser jag fel eller pillar hon sig i näsan? 😀
Jag smet in på Panini för en fräsch sallad.
Den var så krämig och god!
Eftersom detta var sista dagen så hade några köpt med lite fika, så gulligt!

14 reaktioner på “Sista dagen!”

 • Sara skriver:

  Sista dagen av vadå? Och vem bjuder på fikat? Fattar ingenting

  • Annica Englund skriver:

   Jag har gjort lite annat under veckan som inte har med jobb att göra, utan lite mer rehab 🙂

 • Lina skriver:

  Hej fina Annica:)
  Snälla kan du berätta vilken klinik du gick till för hjälp med huden, då jag letat överallt och hittar ingen som kan ta emot mig utan remiss!
  Har panik fått acne på kroppen från ingenstans:( och har testat allt får nu panik då jag inte vill det ska bli ärr!

  Tar du fortfarande dina tabletter? tyckte du inte det kom tillbaka efter du slutade med tabletterna! och hur går det nu med huden!

  Hoppas du svarar fina

  Tack snälla

 • anonym skriver:

  SER ut som hon håller i en korv o petar i näsan ..:)

 • anonym skriver:

  Marcelos verkar ju vara så snäll tycker han ställer upp väldigt mycke, och hans tjej verkar ju också tycka om hundar!

 • Sussie skriver:

  Haha, japp hon petar sig i näsan! Fanns många foodtruck´s för nåt år sen där jag bor och om folk bara visste vad jag har sett för snuskigheter alltså. Handlade en enda gång när dom började dyka upp och blev så klart magsjuk. Efter det kollade jag alltid på dom 🙂 Sunkigt till tusen. Nu står dom inte i mitt område mer, tycker att jag ser mindre och mindre av dom överallt som tur är.

  Gulligt avslut vad du än var på, sånt värmer. Ha en skön kväll och en fin helg!

  • Annica Englund skriver:

   Men gud säg inte sådär, nu kommer jag inte vilja handla mer från sådana ställen. 😀

 • maria skriver:

  Jaaa vaddå sista dagen? Sista dagen att få äta en kaka o en pizza? Eller hur ska man tolka det? 🙂 Dina bryn är tokfina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.