Sexmissbrukare

Hallå mina fantastiska vänner!
Måndag morgon och jag fick verkligen sova ut, inte för att jag sov länge idag utan jag lade mig runt 22 igår så jag fick verkligen den sömn jag behövde.

Idag mår jag så mycket bättre, jag blev rekommendera att ta Sinoclear från Apoteket och nu har jag tagit det sedan i fredag tror jag och det känns så mycket bättre. Det är en nässpray som man blandar till själv och den är superstark men hjälper mot bihåleinflammation. Jag pallade inte gå till läkaren för att betala 400kr för att sedan sitta i fyra timmar i väntrummet att ens få komma in och sedan få det konstaterat att det är mina bihålor och sedan köpa medicin. Det känns i alla fall som att detta fungerar för jag kan andas som vanligt, jag har inte ont i ansiktet och jag kan dra in luft genom näsan utan att det liksom bubblar. Men jag måste ta denna kur i en vecka innan jag får sluta för att verkligen bli kvitt denna inflammation.

Här kommer min förra vecka i en vlogg och den är så härlig. Såklart blev det event men även lite Halloweenfirande. Alla länkar på plagg/ saker i klippet är länkat i klippets beskrivning. Alltså du går in här för att kolla upp länkarna. Här nedan ser du vart du klickar för att se länkarna. ⬇

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.