Se piggare ut!

P4180323
Namnlös
Ser ni skillnaden om man använder vit och beige?


God morgon!

Nu är vi på väg, äntligen! Det blev inte många timmars sömn inatt då vi var tvungna att vara på flygplatsen vid 5 imorse och det tar ju sin lilla tid att åka till Arlanda. Men som jag berättat förr, jag är född med gåvan att somna på plan. 😉

Pollensäsongen har dragit igång och trots att vissa inte tidigare reagerat på det så har många gjort det i år, det är mer än det brukar vara. Snuviga näsor och röda ögon och därför tänkte jag ge er ett enkelt tips som många hört tidigare men ändå gör så fel -ljus kajal på vattenlinjen.

Okej hur många av er äger en vit kajal? Hur många av er använder den på vattenlinjen? Från och med nu ska ni sluta med det, okej!? Såhär är det, vår vattenlinje är inte vit utan den är beige. Många lägger en vit kajal på vattenlinjen men mitt tips är att byta ut den mot en beige för du ser får fortfarande en piggare effekt på ögat men det ser mer naturligt ut. Ni kan se skillnaden på bilderna ovan, ser ni vad mycket bättre det blir av att lägga en beige kajal!?

Så alla ni som vaknar med röda ögon, får irritation pga pollen eller andra allergier testa lägg en beige kajal på vattenlinjen så får ögat ett lite piggare och naturligare utseende. 😉

IsaDora har en ögonpenna som är jättebra, den är vattenfast och kostar endast 79kr. Läs mer om den>>HÄR!

14 reaktioner på “Se piggare ut!”

 • Diana skriver:

  Oh ja det ser SÅ onaturligt ut, tack för att du skriver om det för många därute använder fortfarande vit, det ser inte ok ut. Självklart får väl alla göra som de själva vill, tycker de att det är fint så fine. Men ärligt, beige är naturligt och snyggt. 😀

 • Gabriella skriver:

  Vill ha sån penna! Snyggt!

 • anonym skriver:

  Sen undrar man ju hur ögat mår av att man bara täcker över irritationen. Är det verkligen ett bra tips? Bra på bild, men sen då.
  Många gånger kan man inte alls sminka sina ögon, utan att det förvärras.

 • M skriver:

  Jag som använder fingrarna när jag applicerar min concealer brukar när jag är klar med appliceringen bara dra pekfingret längs med vattenlinjen och liksom smeta ut restprodukten som är kvar på fingertoppen. Tycker resultatet blir detsamma som om jag hade använt en penna, men är det på något sätt farligare eller sämre att ha concealer så nära ögongloben? Är just ögonpennor speciellt anpassade för att vara så skonsamma som möjligt eller är det lite sak samma, ”smink som smink”?
  Förstår att det så klart beror på kvalitén och innehållet på produkten också, men jag använder en mineralconcealer och har än så länge inte upplevt att ögonen känns mer irriterade än annars. Vet du om det spelar någon roll, och skulle du i så fall rekommendera att jag byter till ögonpenna istället för att fortsätta använda concealern som nu? Tack på förhand 🙂

 • Anonym skriver:

  Eller använd inte smink alls utan låt ögonen vara om de är irriterade. Det blir inte bättre av att försöka sminka över det, snarare tvärtom.

 • Anonym skriver:

  Ha en bra dag 🙂

 • A skriver:

  Tycker vit vattenlinje kan se bra ut ihop med mycket fransar och svart eyeliner, men när man vill ha något lätt till vardags är det bättre med beige!

 • jonna skriver:

  Hej! Jag hittar inte pennan du tipsar om, endast i svart 🙁
  Kram

 • Sandra skriver:

  Säger bara vanilla från makeupstore. Vaniljgul som neutraliserar rött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.