Save the Ocean!


Halloj!
Sitter på tåget tillbaka från Göteborg och WiFi är så dåligt plus att det knappt är mottagning när man åker tåg, en av anledningarna till varför jag sällan gör det.

Gårdagen var crazy, alltså so crazy. Jag ska berätta allt men nu får liksom se det mesta via min Snapchat och My Storie på Instagram. Det är så kul att så många av er uppskattar att jag lägger upp lite galenskaper. Jag själv sitter och skrattar (och tar bort mycket) dagen efterfest, jag har verkligen en bra period i mitt liv just nu. Förutom att jag är stressad och känner att jag måste boka av mycket så älskar jag mitt liv!

Btw, eftersom internet knappt fungerar så kommer skönhetstipset upp senare under dagen. ❤️

18 reaktioner på “Save the Ocean!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.