Såhär inreder jag mitt hem!

God morgon!
Imorse 05:41 väcktes jag av ett samtal, vi låg och snackade länge innan vi båda insåg att vi måste sova så jag somnade om och vaknade runt 10 imorse. Sedan tog jag och Stitch en härlig morgonpromenad och avslutade den med att svänga förbi cafet som ligger två hus bort så jag kunde köpa med mig en cappuccino och en färskpressad apelsinjuice som jag sedan njöt av på min balkong. 🙂 En fantastisk start på denna söndag, inte sant!? 😀

Imorse släppte jag upp ett nytt klipp på min Youtubekanal där jag visar hur jag har inrett. Jag har ju bott i min lägenhet i nu 1,5 månad och det känns ändå som att jag kommit en bit på vägen men mitt kök renoveras fortfarande och det som just nu tar tid är min bänkskiva. Den är tydligen slut på alla fabrikerna och det kan ta upp till 8 veckor (!!!) innan jag får den. Så det är det som är det jobbigaste just nu för det betyder också att mitt badrum kommer att dröja. Jag vill inte börja med det förrän mitt kök är klart nämligen.

Mina köksstolar kommer nästa vecka på fredag och sedan ska jag ringa Snickeri1 för att kolla när min garderob blir klar för just nu ligger allt på golvet i mitt sovrum… Men jag överlever, jag trivs ändå väldigt bra här!

I klippet så berättar jag vart alla möbler och all inredning kommer ifrån, trots att jag länkar och berättar är det ändå folk som frågar så här länkar jag till inredningen som jag visar upp i klippet:

Soffa från >>Hemdesigners<<
Gardinerna från >>Ohlssons tyger<<
TV-bänk från >>Furniturebox<<
Matbord från >>Pretty Marble<<
Matta från >>Kilands Mattor<<
Balkongmöbler från >>Furniturebox<<
Stuckatur från >>D-cor<<

22 reaktioner på “Såhär inreder jag mitt hem!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.