Såhär håller du håret fräscht under en hel weekend!

Innehåller adlinks

I tisdags förra veckan kom @ThereseFrieberg hem till mig och gjorde mitt hår och sedan dess har jag inte tvättat det. Hur kan mitt hår fortfarande vara så pass fräscht som det är nu? Med tanke på att jag vart ute på en festlig jäkla turné torsdag-söndag.

När Therese fixade det så använde hon inte så mycket stylingprodukter i håret efter att hon lockat det så att håret var ganska rent och fräscht. Och under dessa dagar har jag haft med mig torrschampo, hårolja, locktång och sprayvax för så det hela tiden kunde hålla sig snyggt inför spelningarna.

Så på torsdagen innan vi åkte lockade jag på håret med min GHD Soft Curl och sprayade otroligt lite sprayvax i längderna. Sprayvaxet jag använder är Wax Blast från Redken och det lägger sig väldigt lätt i håret men gör så att man kan forma det även efter man sprayat. Håret blir liksom inte hårt eller kladdigt efter man använt det, en väldigt bra produkt om man vill att lockarna ska se glansiga och mjuka ut. 😉

Varje kväll och morgon borstade jag igenom mitt hår med min borste från Hairtalk, den här ger samma effekt. Jag tvättade den innan jag skulle gå och lägga mig så att när jag borstade håret på morgonen så var det med en ren borste, allt för att inte dra i mer skit i håret. När jag tvättar min hårborste så gör jag bara det med tvål eller diskmedel och vatten.

 

Länk // Länk // Länk // Länk

Innan jag lade mig drog jag i lite Moroccanoil i längderna så att det kunde gro in sig i håret under natten och flätade in håret i två lösa flätor så att lockarna kunde hålla sig relativt bra till dagen efter samt att det inte skulle slitas och bli tovigt under natten. När jag flätar håret så ser jag till att följa svängarna som lockarna har så det inte blir olika stora lockar i håret efter natten. 😉

På morgonen borstade jag ut håret, sprayade lite torrschampo i övre delen av håret om det behövdes och sedan lockade jag på längderna och sprayade lite Wax Blast.

Sedan var det ju så att vi bodde ju på nya hotell varje dag vilket också gjorde att jag hade fräscha örngott varje natt. Men hemligheten är att inte använda för mycket produkter i håret om det inte behövs, borsta ut det varje morgon och kväll med en ren borste, använd endast torrschampo där det behövs och sedan såklart pilla inte så mycket i håret med dina händer. 😉

8 reaktioner på “Såhär håller du håret fräscht under en hel weekend!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.