Så får du längre naglar!

Inlägget innehåller adlinks!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIdag kommer ett inlägg som handlar om naglar. Som jag berättat så många gånger tidigare är jag en sådan person som inte kan gå utan lack, eller när jag väl gör det så känner jag mig väldigt naken. Så jag måste mer eller mindre ha lack på mina fingrar och tår och då gärna i mörka färger. 😉

Men nu är det vinter, det är kallt, naglarna blir fuktfatigare och går mer eller mindre av. Nagelbanden suger, spricker och händerna blir torra och fnasiga. Så här kommer mina tips på hur jag gör för att ta hand om mina händer och naglar.

Och du, en sak som du bör komma ihåg är att dina naglar är inga verktyg. Använd inte dom till att pilla bort lappar, riva upp kuvert eller skrapa med för då kommer dom att gå sönder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Jag börjar med att ta bort gammalt lack med Depends Dip-in remover (Länk!) för torra naglar.
♥ Efter det använder jag Depends triple active kit (Länk!) som innehåller nagelbandspeeling, olja, creme och nagelborste. Detta kit använder jag ungefär en gång i veckan, oljan använder jag mer eller mindre varje dag. Låt nagelborsten ligga på handfatet och använd den när ni tvättar händerna. Man ska aldrig pilla med något vasst under naglarna för då släpper nagelbädden och släpper nagelbädden kommer nageln inte ha så mycket stöd och gå av lättare.OLYMPUS DIGITAL CAMERA♥ Sedan när jag lackar naglarna använder jag alltid baslack, färgat och topplack. OPI (Länk!) har kommit med en relativ ny serie som fokuserar på glans, dom har silvriga lock. Jag använde bara bas- och topplacket därifrån för jag ville köra på såklart en mörkare färg. Det gick bra ändå fast att den inte var i shine-serien.OLYMPUS DIGITAL CAMERADessa nyanser på lacker är så jag!opiFöre och efter, jag använde den blå färgen. Ser ni vilken glans det är på naglarna? Helt sinnes!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERACIA= Color is Awesome heter färgen jag lackade med.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASedan avslutade jag med att smörja in mina händer med en handcreme som jag alltid har med mig numera. Moroccanoils handcreme, den är så mjukgörande och sjunker snabbt in. Sedan om jag ska gå ut använder jag alltid handskar för att hålla mina händer och naglar varma och skyddade från kylan! 🙂

2 reaktioner på “Så får du längre naglar!”

  • Matilda skriver:

    Sååå snyggt! Vad heter den rosa färgen? 🙂 Kram

  • Rebecka skriver:

    Det är så fint med nagellack på andra, dock trivs jag inte alls i det själv! Önskar att jag gjorde. Jag kan möjligtvis ha transparent så det glänser lite… Det är väl en vanesak. Men för mig är mina naglar definitivt verktyg 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *